Milatović: Vlada će usvojiti paket podrške privredi od pet miliona eura

Paket, kako je naveo, uključuje i program za unapređenje konkurentnosti od četiri miliona eura, koji podrazumijeva linije podrške digitalitaciji, uvođenju međunarodnih standarda, nabavci opreme, internacionalizaciji i početnicima u biznisu

22489 pregleda 70 reakcija 70 komentar(a)
Milatović, Foto: Boris Pejović
Milatović, Foto: Boris Pejović

Vlada će naredne sedmice usvojiti paket snažne finansijske podrške za razvoj privrede u iznosu od pet miliona eura, najavio je ministar ekonomskog razvoja, Jakov Milatović.

"Paket snažne finansijske podrške za razvoj privrede u iznosu od pet miliona eura je u završnoj fazi pripreme od Ministarstva ekonomskog razvoja, i naredne sedmice će biti usvojen na Vladi", napisao je Milatović na svom Twitter nalogu.

On je kazao da taj paket uključuje programe za razvoj prerađivačke industrije od jedan milion eura, kao i za razvoj zanatstva u iznosu od 200 hiljada eura.

Paket, kako je naveo, uključuje i program za unapređenje konkurentnosti od četiri miliona eura, koji podrazumijeva linije podrške digitalitaciji, uvođenju međunarodnih standarda, nabavci opreme, internacionalizaciji i početnicima u biznisu. "Za privredu", dodao je Milatović.

Bonus video: