Knežević: Kredit sam dobila u redovnoj proceduri

"Potpuno relaksirana očekujem nove napade iz Aerodroma, jer u svom bezumlju zbog razotkrivenih nepočinstava nijesu u stanju da prepoznaju prioritete u poslovanju kompanije, nego je glavna aktivnost samopromocija izvršnog direktora po društvenim mrežama i brižljivo docrtavanje njegovog CV-ja"

7889 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Povodom teksta "Mjenica državne firme za privatni kredit saradnice?", reagovala je bivša savjetnica direktora Aerodroma Biljana Knežević.

"Pošto se napadi rukovodstva Aerodroma Crne Gore zbog razotkrivanja njihovih mahinacija i zloupotreba, a što je u postupku dokazivanja pred Osnovnim sudom u Podgorici, i Specijalnim državnim tužilaštvom, zasnivaju na izjavi službenice službe finansija, bez provjere, i Aerodromi Crne Gore tvrde da je kredit odobren mimo redovne procedure u službi finansija u Aerodromima Crne Gore, molim Vas da objavite demant jer sam preuzela kopiju dokumentacije o kreditu iz CKB-a. Posjedujem uredovno ovjeren i zaveden od strane Aerodroma Crne Gore, dokument, administrativnu zabranu, koju su potpisali direktor Đuričković i tadašnja finansijska direktorica Lenka Milačić. Toliko o tvrdnji da je kredit mimo procedure Aerodroma odobren i da za njega nisu znali u službi finansija.

Povezani članci

16. Februar 2022.

Mjenica državne firme za privatni kredit saradnice?

Potpuno relaksirana očekujem nove napade iz Aerodroma, jer u svom bezumlju zbog razotkrivenih nepočinstava nijesu u stanju da prepoznaju prioritete u poslovanju kompanije, nego je glavna aktivnost, sem pokušaja blaćenja visokog profesionalca, samopromocija izvršnog direktora po društvenim mrežama i brižljivo docrtavanje njegovog CV-ja, umjesto unapređivanja svih segmenta poslovanja, zbog čega je i postavljen na mjesto izvršnog direktora.

Što se tiče glavne preokupacije kabineta izvršnog direktora, želim da naglasim da je poslovanje Aerodroma Crne Gore, a posebno finasijske transakcije, predmet brižljive inspekcije revizorskih kuća koje niti u jednom nalazu za 25 godina mog radnog angažmana nijesu konstatovale nepravilnosti u vezi sa mojim imenom. Naprotiv, inspektori za privredni kriminal, kao i međunarodni eksperti i revizori, konstatovali su u svojim nalazima samo pozitivne kvalifikacije i najbolje ocjene za aktivnosti pod mojom odgovornošću", navela je Knežević.

Bonus video: