Krivokapić na Investicionom samitu za Zapadni Balkan EBRD-a

Premijer i ministar Milatović će imati odvojene susrete sa predsjednicom Evropske banke za obnovu i razvoj i evropskim komesarom za susjedstvo i proširenje

12662 pregleda 43 reakcija 7 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Luka Zeković
Krivokapić, Foto: Luka Zeković

Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić otputovao je danas za London, gdje će u ponedjeljak učestvovati na Investicionom samitu za Zapadni Balkan u organizaciji Evropske banke za obnovu i razvoj, saopšteno je iz kabineta premijera.

Uz Krivokapića, crnogorsku delegaciju čine ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović, šefica kabineta predsjednika Vlade Ivana Malović i savjetnik predsjednika Vlade Boris Pejović.

Krivokapić i Milatović će imati odvojene susrete sa predsjednicom Evropske banke za obnovu i razvoj Odil Reno Baso i evropskim komesarom za susjedstvo i proširenje Oliverom Varheljijem.

Premijere zemalja Zapadnog Balkana primiće i specijalni izaslanik Ujedinjenog Kraljevstva za Zapadni Balkan Stjuart Pič, te novoimenovani direktor za Evropu u FCDO Džejms Kleverli.

Krivokapić će u utorak održati i predavanje na Univerzitetu Oksford, na temu „Politika i etika”, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: