Posebne povoljnosti za penzionere

Super Kartica kreirana je baš po njihovoj mjeri

28318 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Da li ste znali da svaki šesti penzioner u Crnoj Gori koristi povoljnosti Super Kartice? Baš po njihovoj mjeri, prepoznajući njihove potrebe i želje, Senior Klub penzionerima nudi veliki broj mogućnosti za isplativiju kupovinu.

O kakvoj kartici je riječ?

Uz Super Karticu, penzioneri sakupljaju bodove prilikom svake kupovine u IDEA prodavnicama. Svakih potrošenih 0,60 eura donosi jedan bod, a da bi se iskoristili potrebno je sakupiti minimum 200 bodova. Bodovi se sakupljaju tri mjeseca, a u naredna tri se koriste.

Koje to povoljnosti donosi penzionerima?

Penzioneri članovi Senior kluba imaju mogućnost odloženog plaćanja na 4 mjesečne rate bez kamate u IDEA prodavnicama. Tri puta u toku godine mogu iskoristiti Senior Bon u vrijednosti 100 eura i to 15. januara, 15. maja i 15. septembra.

Penzionerima koji imaju Super Karticu se, primjera radi, 15. maja na Super Kartici učitava Senior bon vrijednosti 100 eura koje, ukoliko žele, mogu trošiti narednih mjesec i po dana, tačnije do 1. jula. Potrošena sredstva će se odbijati od penzije u 4 jednake rate, a prva rata se odbija 20. jula.

Svakog drugog četvrtka u mjesecu, senior članove očekuju dupli bodovi za svaku kupovinu, a još jedan važan dan je i Super Subota, kada svaka kupovina preko 20 eura donosi dodatne bodove. Posebni datumi su 20. i 21. u mjesecu kada ostvaruju 10 odsto popusta na ukupan iznos kupovine.

Za nove članove poklon dobrodošlice!

Svim novim članovima, koji od 21. aprila do 1. jula potroše 50 eura na kupovinu u IDEA prodavnicama, Super kartica poklanja 500 dodatnih bodova (5€) . Pored toga, ako od 15. maja do 1. jula iskoriste 100 eura Senior Bona, novi članovi dobijaju čak 1000 dodatnih bodova (10€) na Super Kartici.

Kako da postanete korisnik?

Zainteresovani penzioneri koji žele da postanu dio Senior Kluba treba da popune pristupnicu, potpišu je i ubace u kutiju u bilo kojoj IDEA prodavnici.

Više detalja o Super Kartici za penzionere možete saznati putem besplatnog broja 080 000 000 radnim danima od 08 do 20h ili OVDJE.