Milošević: Pojedinci iz BS sprovode nezampaćen pritisak na SDT, a glavni inspirator je Đukanović

"Oni traže da se iz istražnog zatvora, među više lica, oslobodi izvjesni Sead Šahman, kojeg tužilac sumnjiči za milionsku štetu u Plantažama. On je kao član Odbora direktora Plantaža AD Podgorica 'aminovao' moguće kriminalno poravnanje sa tajkunskom firmom OMP Engineering"

23826 pregleda 22 komentar(a)
Milošević, Foto: Boris Pejović
Milošević, Foto: Boris Pejović

Pojedinci iz Bošnjačke stranke, zloupotrebljavajući reisa islamske zajednice gospodina Fejzića, a potom i pokretanjem neke nesuvisle peticije "podrške", već dva dana sprovode nezampaćenu kampanju pritiska na rad Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) Crne Gore, poručio je Milorad Milošević, načelnik Odjeljena za borbu protiv korupcije u Ministarstvu kapitalnih investicija.

On je na Fejsbuku napisao da "traže da se iz istražnog zatvora, među više lica, oslobodi izvjesni Sead Šahman".

"Kojeg tužilac sumnjiči za milionsku štetu u Plantažama. On je kao član Odbora direktora Plantaža AD Podgorica 'aminovao' moguće kriminalno poravnanje sa tajkunskom firmom 'OMP Engineering' u vlasništvu biznismena Olega Obradovića i Miodraga Ivanovića", dodao je Milošević.

Kako je navo "glavni inspirator, definitivno, nezabilježenog pritiska na rad SDT-a predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, koji je nešto slično javno učinio prije dva dana".

"Država je sad na potezu…Očekujem da svima jasno i glasno poruči: Ostavite tužioce da rade svoj posao", zaključio je Milošević.

Bonus video: