Megapromet osvojio veliki pehar i pet zlatnih medalja

Nagradu je u ime kompanije primio Balša Mitrović, izvršni direktor
180 pregleda 0 komentar(a)
Balša Mitrović, Foto: Megapromet
Balša Mitrović, Foto: Megapromet
Ažurirano: 07.10.2017. 07:14h

Na 50. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, kompanija "Megapromet" iz Budve osvojila je veliki pehar za kvalitet trgovinskih usluga i pet zlatnih medalja. Ovo je 10. jubilarna nagrada ovoj uspješnoj kompaniji iz Budve.

Nagradu je u ime kompanije primio Balša Mitrović, izvršni direktor, koji je tom prilikom izjavio:

"Velika je čast biti ponovo, po 10. put nagrađen od strane Novosadskog sajma.Velika je čast, ali i velika obaveza, kako bi se opravdalo povjerenje i poštovanje koje se firmi Megapromet d.o.o. već godinama ukazuje od strane novosadskog sajma. U ime firme Megapromet d.o.o. Budva i u svoje lično ime se zahvaljujem na uručenoj nagradi, koja daje jak motiv za još veći napor da budemo bolji i dajem obećanje da ćemo nastaviti još bolje i kvalitetnije kako bi opravdali vaše povjerenje i povjerenje naših potrošača. Megapromet kao porodična firma se trudi da se na domaćinski način odnosi prema svim našim potrošačima i da se svi u našim maloprodajnim objektima osjećaju prijatno. Drago mi je da se porodično pregalaštvo upareno sa velikim trudom naših zaposlenih rezultira, najprije, zadovoljstvom koje vidimo kod naših potrošača, ali i nagradama od strane uvaženih organizacija kao što je novosadski sajam", kazao je Mitrović.

Mitrović je zahvalio Sajmu turizma u Novom Sadu na dodijeljenoj nagradi, potrošačima na povjerenju koje im godinama ukazuju, ali i menadžmentu i kolektivu kompanije "Megapromet" na nesebičnom zalaganju, koje je velikim dijelom utkano u ovu nagradu.

[PROMO]