Spajić: DRI glavna DPS institucija, daje neosnovano negativno mišljenje

Spajić je ocijenio da DRI skupštinska većina nije smijenila dvije godine i da "prvi put ikad drži pres konferenciju pred izbore"

8497 pregleda 15 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Duplo negativno mišljenje na prošlogodišnji završni račun budžeta je neosnovano mišljenje, poručio je bivši ministar finansija i socijalnog staranja i sadašnji predsjednik Pokreta "Evropa sad" Milojko Spajić

Spajić je reagovao na informaciju da je Državna revizorska institucija (DRI) dala duplo negativno mišljenje na prošlogodišnji završni račun budžeta jer je, između ostalog utvrdila da su kršeni brojni zakoni, da prilivi u budžetu nijesu prikazani u skaldu sa zakonom, da je donijeto rješenje o privremenom finasiranju iz budžeta bez limita potrošnje, da novac nije preusmjeravan u skladu sa zakonskim procedurama...

Povezani članci

17. Oktobar 2022.

Spajić dobio duplo negativno mišljenje od DRI

Spajić je ocijenio da je DRI "glavna DPS institucija", te da je skupštinska većina nije smijenila dvije godine i da "prvi put ikad drži pres konferenciju pred izbore".

"Naš “nezavisni” revizor Zoran Jelić je poznat po aferi jedan čovjek četiri glasa. Sve vam je džabe", napisao je Spajić na Tviteru.

Bonus video: