Soho city za one koji cijene kvalitet

Cilj prezentacije bio je predstavljanje Crne Gore kao turističke destinacije sa najbržom stopom razvoja u Evropi, upoznavanje prisutnih sa pozitivnom atmosferom za strane i domaće investitore, sa akcentom na novi stambeni kompleks na najboljoj lokaciji u gradu Baru-„Soho City“ na platou iza Sportske dvorane „Topolica“
828 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 30.09.2017. 07:08h

Sinoć je, u eminentnom luksemburškom restoranu „Seven Remich“ pod pokroviteljstvom vlasnika gospodina Suata Dedejića, održana prezentacija luksuznog stambenog kompleksa „Soho City“, koji u gradu Baru gradi crnogorska kompanija Soho Grupa-Bar.

Cilj prezentacije bio je predstavljanje Crne Gore kao turističke destinacije sa najbržom stopom razvoja u Evropi, upoznavanje prisutnih sa pozitivnom atmosferom za strane i domaće investitore, sa akcentom na novi stambeni kompleks na najboljoj lokaciji u gradu Baru-„Soho City“ na platou iza Sportske dvorane „Topolica“.

Ovom događaju prisustvovali su direktor uprave za dijaspore Crne Gore gospodin Predrag Mitrović, ministar savjetnik pri ambasadi Crne Gore u Belgiji Predrag Stamatović, počasni konzul Crne Gore u Luksemburgu arhitekta Remzija Camić, kao i veliki broj uglednih ljudi iz svijeta biznisa i ugostiteljstva, kako iz Luksemburga, tako iz Njemačke, Belgije, Holandije i drugih susjednih drzava. Prezentaciju su sa posebnom paznjom ispratili predstavnici crnogorske dijaspore zemalja Beneluksa, koji su se složili da je Bar veoma interesantna i privlačna destinacija za ulaganje u nekretnine, te da Bar i Crna Gora zaslužuju jedan ovakav projekat, koji će se i po izgledu i kvalitetu izdvajati iz prosječnog građevinskog klišea crnogorske sadašnjice.

Vlasnik Soho Grupe, gospodin Rade Vujačić, se zahvalio na velikoj posjećenosti i uručio prigodne poklone svim prisutnima. Istakao je da je Crna Gora postigla najveći nivo pozitivnih propisa i umanjila birokratske prepreke za domaće i strane investitore, a sve u cilju bržeg ekonomskog razvoja i pružanja podrške mnogobrojnim velikim projektima koji se trenutno realizuju u Crnoj Gori. Smatra da će projekat „Soho City“ promijeniti turističku razglednicu Bara i Crne Gore, te da će svi imati koristi od ovog zahtjevnog građevinskog poduhvata.

Soho City kompleks će obuhvatati dvije zgrade modernog izgleda sa ukupno 224 stambene jedinice površine od 36 do 245 m2, veliki park u čijem sklopu će se nalaziti dječje igralište, biciklistička staza, pješačka zona sa velikom fontanom u centru, kao i zona za šetnju kućnih ljubimaca, dok se u neposrednoj blizini nalazi zatvoreni sportski kompleks. Obje zgrade će imati prostrani hol, recepciju i službu obezbjeđenja. U prizemlju će se nalaziti i poslovni prostori: restorani, elitni butici, salon ljepote, fitness centar, supermarket premium klase, itd.

Galerija