Krivokapić: DF morao naučiti da je najbolje kad se sakriju iza drugih pred izbore

"Ponosan sam na sve što smo uradili kao 42. Vlada Crne Gore", rekao je bivši premijer

24810 pregleda 35 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Luka Zeković
Krivokapić, Foto: Luka Zeković

Demokratski front (DF) je do sada morao naučiti da je najbolje kad se prije izbora sakriju iza drugih, a potom se naknadno pojave kao "oslobodioci", kazao je bivši premijer Zdravko Krivokapić, koji je na izborima 2020. bio nosilac liste "Za budućnost Crne Gore" okupljene oko DF-a.

"Napadi Milana Kneževića i DF-a na 42. Vladu ne prestaju ni skoro devet mjeseci nakon njenog obaranja. Sa druge strane, to im ne smeta da članicu te iste Vlade stavljaju za nosioca svoje liste za lokalne izbore u Podgorici, ali i da u svoje redove primaju i neke druge 'moje' ministre i funkcionere.

"Iz iskustva osvajanja slobode od 30. avgusta 2020. godine su morali naučiti da je najbolje kada se prije izbora sakriju iza drugih, a potom se naknadno pojave kao 'oslobodioci'. Ponosan sam na sve što smo uradili kao 42. Vlada Crne Gore", naveo je Krivokapić na Tviteru.

Jedan od lidera DF-a Milan Knežević je danas rekao da je, prilikom kupovine dva aviona za "ToMontenegro", napravljena šteta za državu od 11,2 miliona dolara, a "nekome obezbjeđenja tolika imovinska korist". On je kazao da su za to krive osobe iz, kako je kazao, pokojnog Montenegro erlajnsa, tadašnjeg rukovodstva "ToMontenegro" i Vlade Zdravka Krivokapića.

Bonus video: