Bojanić: Kupovina aviona urađena na zakonit i najbolji mogući način

Tadašnji resorni ministar daje punu podršku da se svi ugovori u procesu kupovine aviona za ToMontenegro ispitaju do poslednjeg zareza

7902 pregleda 7 komentar(a)
Mladen Bojanić, Foto: Luka Zeković
Mladen Bojanić, Foto: Luka Zeković

Bivši ministar za kapitalne poslove Mladen Bojanić napisao je na svom twitter nalogu da daje punu podršku da se svi ugovori u procesu kupovine aviona za ToMontenegro ispitaju do poslednjeg zareza.

On je to napisao nakon što je jedan od lidera DF-a Milan Knežević danas na konferenciji za novinare rekao da je, prilikom kupovine dva aviona za "ToMontenegro", napravljena šteta za državu od 11,2 miliona dolara, a "nekome obezbjeđenja tolika imovinska korist". On je kazao da su za to krive osobe iz, kako je kazao, pokojnog Montenegro erlajnsa, tadašnjeg rukovodstva "ToMontenegro" i Vlade Zdravka Krivokapića.

"Bez najmanje namjere da utičem na eventualnu istragu i želje da se izbjegne utvrđivanje bilo čije odgovornosti, pojedinačne i institucionalne, ubijeđen sam da je taj proces urađen na zakonit i najbolji mogući način u datim okolnostima, koje nisu bile ni jednostavne ni lake", naveo je Bojanić.

Bonus video: