Trgovanje na berzi CFD naftom - Limit Prime konferencija

Nakon naših uspješnih konferencija u Podgorici i Budvi i usljed vašeg velikog interesovanja za trgovinu robama, kompanija Limit Prime organizuje svoju treću konferenciju o trgovanju na berzi, sa fokusom na CFD naftu

5751 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Limit Prime
Foto: Limit Prime

Često svjedočimo fluktuacijama u cijeni nafte, što se primjećuje i u našem svakodnevnom životu. Zato, kad neko pomene promjene cijena nafte, vjerovatno prvo pomislite na cijene goriva, ne pomišljajući na mogućnost profitiranja od ovih promjena. Tokom našeg dugogodišnjeg brokerskog iskustva na crnogorskom tržištu, dobijali smo često pitanja koja se tiču trgovine robama, konkretno naftom. Kako se to može trgovati naftom putem vašeg mobilnog telefona? Na koji način ovo funkcioniše?

Nakon naših uspješnih konferencija u Podgorici i Budvi i usljed vašeg velikog interesovanja za trgovinu robama, kompanija Limit Prime organizuje svoju treću konferenciju o trgovanju na berzi, sa fokusom na CFD naftu.

Dobijte vrijedne poklone

Da učinimo stvari još zanimljivijim, organizovali smo i izvlačenje dobitnika vrijednih poklona.

Svi registrovani učesnici će imati priliku da dobiju jedan od tri vrijedna poklona koja nudimo - pametni sat, pametni telefon i 1000 eura bonusa, koji će moći da iskoriste prilikom otvaranja realnog naloga u Limit Prime-u.

Prijavite se ovdje! Učešće je besplatno!

Limit Prime
foto: Limit Prime

Ako ste pak skeptični da niste dovoljno upućeni u berzanske koncepte, ne brinite, konferencija je zamišljena tako da kreće od nule.

Naši mentori će vas postupno voditi kroz proces i na praktičnim primjerima objasniti kako stvari funkcionišu. Objasniće Vam koji su faktori koji utiču na cijenu nafte i o kojima treba povesti računa prilikom trgovanja.

Ova jedinstvena konferencija Vam pruža priliku da steknete potrebnu edukaciju i čujete iz prve ruke iskustva i savjete profesionalaca iz branše.

Koje teme obuhvata konferencija?

  • Funkcionisanje CFD trgovanja i Metatrader 5 platforme;
  • Trendovi trgovanja naftom;
  • Najbolje strategije trgovanja;
  • Faktori koji utiču na cijenu nafte.

Poseban osvrt će biti i na trenutnu globalnu situaciju, koja pogoduje ulaganju u naftu. Takođe, naučićete kako se otvara realni nalog i sve ostale finese koje su Vam potrebne u upravljanju nalogom. Imaćete mogućnost da sve nedoumice riješite uz pomoć naših edukatora, prilikom 1 na 1 konsultacija, kao i tokom dijela konferencije opredijeljenog za postavljanja pitanja.

Konferencija “Trgovanje na berzi CFD naftom” će se održati u Hotelu PODGORICA, 2-og decembra, sa početkom u 17:30 sati.

Učešće na konferenciji je besplatno, a broj mjesta ograničen. Registrujte se ovdje na vrijeme i osigurajte Vaše prisustvo na konferenciji.

Ko smo mi?

Kompanija Limit Prime je licencirana i regulisana od strane Komisije za tržište kapitala Crne Gore i kroz svoju platformu vam nudi direktan pristup svjetskim berzama i trgovanje sa finansijskim instrumentima.

E-adresa: info@limitprime.com

Veb sajt: http://www.limitprime.com/me

Ako ste zainteresovani za više informacija o načinima trgovanja, a preferirate sastanak uživo, možete nas posjetiti u našim kancelarijama, koje se nalaze na adresi 8.Marta b.b., kod Krivog mosta, rezervišući sastanak pozivom na broj: +382 67 242 242.

Zapratite Limit Prime na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Linkedin.