HARMONIA u centru Bara !

Objekat sa lijepim pogledom na more i grad učiniće da se vas život pretvori u bajku koja se svakog dana doživljava.

17783 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Axis Construction
Foto: Axis Construction

Sigurna nekretnina na moru !

Ukoliko je Vaša želja kupovina nekretnine na moru, u Crnoj Gori, na inspirativnoj lokaciji koja vam pruža sve privilegije netaknute prirode, ali i infrastrukturu koja omogućava komfor i luksuz, upoznajte Bar – grad na dvije čarobne obale i dom HARMONIA objekta.

Najpopularniji način investiranja u Crnoj Gori ! Garantovano izdavanje tokom cijele godine !

Investiciona kupovina nekretnine na moru ima i finansijske prednosti. Nemojte da zaboravite da je ljeto omiljeno godišnje doba mnogima, te svi rado biraju da slobodne dane u toplim mjesecima provedu na moru. Rentiranjem nekretnine u HARMONIA objektu vrlo brzo će vam se vratiti uloženi novac, a dugoročno gledano ostvarićete dobit.

Šta Vam nudi HARMONIA ?

Izvanredni i luksuzni stanovi prefinjenog dizajna, projektovani prema Vašem ukusu, skladnih kvadratura od 25m2 do 120m2, sa više od 14 varijacija planova. U objektu se ugrađuju najsavremenije građevinske komponente, od kojih treba spomenuti aluminijumsku stolariju sa Alumil Smartia S67 profilom, keramiku većih formata, sanitarije brendova Villeroy & Boch i Hansgrohe, hrastov parket prve klase, ekološke boje za zidove, interfon sa video nadzorom, alarmni sistem, kao i ugrađeni LG multi split klima uređaj.

Vaš siguran partner za najveće pobjede !

Sve informacije, slike i prezentacije stambenih prostora u objektu HARMONIA možete pronaći na našem sajtu:

https://axisconstruction.me

ili pozivom na broj +382 69 720 720.