M:tel: Telefoni već od jedan euro uz 80 gigabajta mjesečno

"Promotivni benefiti važe za ograničen broj korisnika. Cijena telefona zavisi od postpaid tarifnog paketa korisnika. Besplatna komunikacija ne važi u romingu“
75 pregleda 0 komentar(a)
Mtel, Foto: Privatna arhiva
Mtel, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 22.09.2017. 15:48h

M:tel je ponudio svojim korisnicima modele Samsung telefona uz Urban pakete po cijeni već od jedan euro mjesečno.

Iz M:tel-a je saopšteno da je riječ o telefonima Samsung S6, Samsung S6 edge, Samsung S7 i Samsung S7 edge.

"Naime, u najbržoj i najboljoj 4G mreži, uz najveće količine Interneta čak do 80 gigabajta svakog mjeseca zavisno od modela su dostupni već od jedan euro“, navodi se u saopštenju.

Telefon Samsung S6 je dostupan uz Urban S po cijeni od deset eura mjesečno, a Samsung S6 edge uz Urban M po cijeni od deset eura mjesečno ili uz Urban L za samo četiri eura mjesečno.

"Telefon Samsung S7 u ponudi je uz Urban L po cijeni od pet eura mjesečno i Samsung S7 edge uz Urban XL po cijeni od jednog eura mjesečno“, rekli su iz M:tel-a.

Korisnici mjesečno u paketima Urban na raspolaganju imaju određenu količinu Interneta, nakon čega mogu aktvirati internet tarifni dodatak po želji, a u zavisno od paketa i besplatan internet saobraćaj ostvaren ka mondo GO aplikaciji, zatim za upload i download za digitalni servis Urban disk i deset gigabajta cloud prostora za smještanje podataka na Urban disc servisu, kao i besplatan internet saobraćaj ostvaren ka Internet stranama: Wikipedia, Facebook, Twitter, WhatsApp, Viber uz neograničen internet saobraćaj.

"Promotivni benefiti važe za ograničen broj korisnika. Cijena telefona zavisi od postpaid tarifnog paketa korisnika. Besplatna komunikacija ne važi u romingu“, zaključuje se u saopštenju.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.