Sigurna nekretnina na moru!

Savršen balans luksuznog i harmoničnog stanovanja u Baru!

19234 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Axis Construction
Foto: Axis Construction

Novi stambeni objekat HARMONIA smješten na eskluzivnoj lokaciji u naselju Topolica, u centru Bara. Više od obične zgrade - mjesto gdje vladaju luksuz, komfor i mir. Njena arhitektura može se svrstati u umjetničko djelo koje živi vlastitim životom. U savršenom skladu sa prirodom i okruženjem, ona predstavlja simfoniju kvaliteta i udobnosti, stvarajući jedinstveni koncept stanovanja koje se ne nalazi tako često. HARMONIA je mjesto gdje se udobnost i kvalitet spajaju u jedno, stvarajući novo iskustvo života koje će ispuniti sva vaša očekivanja. HARMONIA se nalazi na sjajnoj lokaciji, udaljena samo 450m od plaže, škole i centra grada, što je idealno za one koji traže funkcionalno mjesto za život.

Objekat sa visoko kvalitetnom gradnjom, ima 75 stanova različitih struktura: od garsonjera do trosobnih stanova, koji su pažljivo prostorno planirani kako bi obezbjedili maksimalan komfor. Svaki stan ima sopstveni karakter i pruža osjećaj topline doma, gdje će svaki stanar osjetiti da je dio nečeg jedinstvenog. Video interfon i video nadzor čitavog objakta će se pobrinuti za Vašu sigurnost, dok će rampa i video nadzor podzemne garaže osigurati zaštitu vašem vozilu. Naša podzemna garaža ima kapacitet od 43 parking mjesta. Svjesni bitnosti očuvanja životne sredine, za one koji su vlasnici električnih automobila instalirali smo i električne punjače i učinili Vaš život još jednostavnijim.

Nesvakidašnja spoljna arhitektura je zamišljena tako da svaka terasa ima pogled na more dok je u isto vrijeme maksimalno zaštićena od sjevernog vjetra, stvarajući osjećaj ugode i mira u kombinaciji sa pogledom na najljepše zalaske sunca u Crnoj Gori. Umjetnost dizajniranja se nastavlja i unutar svakog stana, gdje su ugrađeni pažljivo birani premium materijali najpoznatijih brendova, poput LG, Hansgrohe, Villeroy and Boch, Alumil i mnogi drugi. Eksterijer zgrade krase metalne ograde sa CNC obradom, podovi stanova su obloženi hrastovim parketom dok spoljne električne roletne su još jedan detalj koji je zaslužan sa stvaranje luksuznog ambijenta.

HARMONIA je prilagođena različitim generacijama. Uklapa se u život porodica ali je isto tako pogodna za sve one koji žele da svoju nektretninu pretvore u biznis.

Ne propustite priliku da ostvarite svoje snove i postanete stanovnik drugačijeg svijeta.

Za više informacija kontaktirajte nas na:

+382 69 720 720

office@axisconstruction.me

www.axisconstruction.me

Instagram: @axisconstruction.me