Otvaranje nove poslovnice Zapad banke u Budvi

Zapad banka AD Podgorica svečano je otvorila novu poslovnicu u prijestonici crnogorskog turizma - Budvi, u četvrtak, 15.06.2023. godine.

42447 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Zapad banka
Foto: Zapad banka

Otvaranjem nove Filijale u Budvi, Zapad banka nastavlja aktivan proces pribiližavanja proizvoda i usluga sve većem broju građana Crne Gore, istovremeno pružajući podršku i doprinoseći dodatnom razvoju neupitnog potencijala crnogorske turističke privrede.

Savremeno uređena i opremljena nova poslovnica, u dinamičnom procesu uspostavljanja moderne mreže filijala u Crnoj Gori, nastavak je kontinuiranog razvoja i jačanja Zapad banke.

Zapad banka
foto: Zapad banka

Namjera je, kroz neupitno znanje, entuzijazam, profesionalnost i posvećenost zaposlenih, učiniti sve u smislu približavanja klijentima i poslovnim partnerima, a u cilju osiguranja kvalitetne, profesionalne i pravovremene usluge, kako za stanovništvo, tako i za poslovne subjekte.

Uz već standardan kvalitet aktive, bez nekvalitetnih kredita, tradicionalnu fleksibilnost i brzinu u donošenju odluka, u Zapad banci očekuju da će pružiti značajan doprinos afrimaciji finansijske ponude na crnogorskom primorju.

Zapad banka
foto: Zapad banka

„Primjena visokih standarda bankarske prakse i razvoj partnerskih odnosa sa cjelokupnom lokalnom zajednicom, u cilju stvaranja jedinstvene dobrobiti, temeljne su odrednice poslovanja Zapad banke“, navodi se u saopštenju.

Fokusirana na vrijeme koje dolazi, Zapad banka ostaje usmjerena i na neizbježan proces digitalizacije, ne zanemarujući, pritom, želju i potrebu klijenata Banke da poslovanje bude organizovano u što funkcionalnijem, modernijem i ugodnijem ambijentu.

Zapad banka
foto: Zapad banka

Nova vizija razvoja, spoj tradicionalnog i modernog, pretočena je, upravo, u novu poslovnicu Zapad banke, koja je vrata nove Filijale otvorila na adresi – Filipa Kovačevića bb, Ulaz B (iza glavne Autobuske stanice, preko puta Tržnice).

Klijentima će biti na usluzi radnim danima od 08:00 do 16:00h i subotom od 08:00 do 13:00h, dok će rad sa strankama, radnim danima, obavljati u periodu od 08:30h do 15:30h i subotom od 08:30h do 12,30h.