Jigit Abazoviću: U toku završetak procedura, da se početkom naredne godine otvori prvi "Starbaks" u Crnoj Gori

"Turski privrednici upoznali su predsjednika Vlade sa svojim petogodišnjim radom u Crnoj Gori, kao i ambicioznim investicionim planom u više oblasti, poput bankarstva i nekretnina"

5873 pregleda 6 komentar(a)
Abazović i Jigit, Foto: Reuters
Abazović i Jigit, Foto: Reuters

Mustafa Jigit, izvršni direktor turske kompanije Zeren Holding, koja je zakupila franšizu poznatog američkog lanca kafeterija "Starbaks" upoznao je predsjednika Vlade Crne Gore Dritana Abazovića da je u toku završetak svih potrebnih procedura i da se početkom naredne godine otvori prvi "Starbaks" objekat u Crnoj Gori.

Iz Vlade Crne Gore je saopšteno da se Abazović sastao danas sa Jigitom, izvršnim direktorom turske kompanije Zeren Holding, koja je zakupila franšizu poznatog američkog lanca kafeterija "Starbucks".

"Jigit je premijera Abazovića upoznao sa njihovom namjerom da prvi objekat Starbaksa otvore u Crnoj Gori i obavijestio da je u toku završetak svih potrebnih procedura i da se početkom naredne godine otvori prvi Starbaks objekat u Crnoj Gori. Turski privrednici upoznali su predsjednika Vlade sa svojim petogodišnjim radom u Crnoj Gori, kao i ambicioznim investicionim planom u više oblasti, poput bankarstva i nekretnina", ističe se u saopštenju Vlade.

Abazović je kako se dodaje u saopštenju izrazio zahvalnost na posvećenosti Crnoj Gori i ohrabrio da nastave sa ulaganjima.

"On je posebno naglasio značaj dolaska svjetskih brendova, kao što je Starbaks, na naše tržište, napominjući da je Vlada Crne Gore spremna da u svakom momentu pomogne stranim investitorima", zaključuje se u saopštenju Vlade.

Bonus video: