Sjekloća odgovorio menadžmentu Pošte: Svako ko drugačije misli smeta

Sjekloća odgovorio menadžmentu Pošte Crne Gore

9841 pregleda 10 komentar(a)
Nudi tv duel menadžmentu Pošte: Stojan Sjekloća, Foto: vijesti
Nudi tv duel menadžmentu Pošte: Stojan Sjekloća, Foto: vijesti

Povodom teksta “Pošta Crne Gore: Sjekloća da prestane da radi na štetu kompanije” koji su “Vijesti” prekjuče objavile i gdje Pošta Crne Gore iznosi kritike u vezi sa tvrdnjom njihovog član Odbora direktora Stojana Sjekloće (Ujedinjena Crne Gore) o radu u toj državnoj firmi reagovao je Sjekloća.

Njegovo reagovanje prenosimo integralno.

Uvredljiv i parolaški tekst ‘’nepoznatog autora’’ iz Pošte, očito pisan u kafanskoj atmosferi, prepun kontradiktornosti, neistina, podmetanja i providne frazeologije, najbolje odslikava intelektualni i etički profil ličnosti ‘’top-menađžmenta’’. Kao takvog sa indignacijom ga odbacujem. Zbog ukupne crnogorske javnosti, a posebno zaposlenih u Pošti, dajem kraći osvrt.

“Top menadžmentu” ne smetam samo ja. Već svako ko iznese drugačije mišljenje, posebno ako je suprotno njihovim ličnim interesima. Drastičan porast disciplinskih postupaka i sudskih, najbolja su potvrda. Evo i primjera: I. Prelević, suspendovani inspektor unutrašnje kontrole koji je ukazivao na sumnjive poslove u Ulcinju i Baru, Gordana Golijanin, rukovodilac javnih nabavki koja je preko noći smijenjena jer je ukazivala na propuste.. N. Radović, S. Kažić, B. Dijanić, i mnogi drugi. Vjerovatno i oni rade ‘’na štetu Pošte. A, centa nisu ukrali. U pisaniji ‘’nepoznatog autora’’ jedino je ispravno upućivanje na ‘’nadležne institucije’’. Obradovaću ih. Već sam kontaktirao dvije, za početak. S obzirom na to da su zabrinuti za moj status u Ujedinjenoj Crnoj Gori i kadrovisanju oko budućeg Odbora direktora želim da ih relaksiram. Nije problem ako ja ne budem izabran. Ali će biti katastrofa po Poštu ako oni budu ponovo izabrani. Utoliko više jer većina nema ni formalne pravne uslove. Pozivam ih da čitav mendžment i članovi Odbora direktora javno bjave sve diplome, svih nivoa obrazovanja i CV. Kao ‘’krunski dokaz’’ pominjete ‘’mobing”... Što ne saopštiste protiv koga se od vas vodi sudski proces. Na kraju, predlažem Vladi, sadašnjoj i budućoj, da me smijeni ako se utvrdi da ‘’radim na štetu’’ Pošte. Čak i ako misli da sam ja jedini i najveći problem u Pošti. Do tada, gospodo ‘’tobdžije’’ polakote.

Prepisku završavam. Nudim TV duel predsjedniku Odbora direktora Igoru Bulatoviću i izvršnom direktoru Josipu Đuraškoviću.

Bonus video: