Čitajte Forbes Crna Gora!

Digitalno izdanje Forbesa u Crnoj Gori će pokrivati širok spektar tema, uključujući poslovne vijesti, analize tržišta, intervjue sa liderima industrije, preduzetnicima i stručnjacima

15616 pregleda 66 reakcija 9 komentar(a)
Foto: Forbes
Foto: Forbes

Najnovije informacije o poslovanju, inovacijama i preduzetništvu, kako u zemlji i regionu, tako i širom svijeta od danas možete čitati na portalu Forbes Crna Gora.

Forbes Crna Gora je dostupan klikom ovdje>>>>>>

Sa više od 105 godina istorije, Forbes je globalni lider kada su u pitanju poslovne i ekonomske vijesti, a od sada je dostupan i na našem jeziku. Digitalno izdanje Forbesa u Crnoj Gori će pokrivati širok spektar tema, uključujući poslovne vijesti, analize tržišta, intervjue sa liderima industrije, preduzetnicima i stručnjacima. Čitaocima će predstavljati i globano popularne Forbesove liste.

Forbes je renomirani medijski brend čija je misija da podstakne sistemske promjene u poslovanju, kulturi i društvu kroz priče uspješnih pojedinaca, preduzetnika i inovatora. To je brend koji inspiriše, edukuje i podstiče na akciju.

„Uzbuđeni smo što je naš partner United Media pokrenuo Forbes izdanja u Crnoj Gori, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini“, rekao je Peter Hung, predsjednik Forbesa za licencirana izdanja.

„Pokretanje ovih novih globalnih izdanja u Adriatik regionu pokazuje Forbesovu nepokolebljivu posvećenost zagovaranju globalnog preduzetništva i unapređenju našeg prisustva širom Evrope”.

Peter Hung
Peter Hungfoto: United Media

“Izuzetno smo ponosni na ovo partnerstvo sa Forbesom i uzbuđeni zbog pokretanja pet novih digitalnih izdanja. U poslovnom svijetu, dostupnost relevantnih, tačnih informacija i analiza su od presudnog značaja za donošenje dobrih poslovnih odluka. Forbes je brend sa dugom istorijom, brend koji je sinonim za pouzdanost, vrijednost, ali i prestiž, i brend koji inspiriše. Zato nam je jako drago što smo u prilici da publici u regionu predstavimo nove sajtove koji će im donijeti ekskluzivne uvide i informacije o lokalnim i globalnim poslovnim prilikama”, istakla je Aleksandra Subotić, izvršna direktorka kompanije United Media.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotićfoto: United Media

Pridužite se i Forbes zajednici u Crnoj Gori jer su sa digitalnim izdanjem Forbes Crna Gora, biznis i uspjeh na dohvat ruke.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i X.

Bonus video: