Spajić: Stvaranje dobrog biznis ambijenta važno za razvoj Crne Gore

Premijer i ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović sastali sa predstavnicima Porto Montenegra, izvršnim direktorom Dejvidom Margasonom i direktorom za odnose sa Vladom i upravljanje imovinom Predragom Lekovićem

1314 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Gov.me/Bojana Ćupić
Foto: Gov.me/Bojana Ćupić

Stvaranje dobrog biznis ambijenta važno je za razvoj Crne Gore i zbog toga je neophodno čuti i glas investitora koji sprovode uspješne projekte u državi, saopšteno je iz kabineta premijera Milojka Spajića.

Kako je saopšteno, zbog toga su se Spajić i ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović sastali sa predstavnicima Porto Montenegra, izvršnim direktorom Dejvidom Margasonom i direktorom za odnose sa Vladom i upravljanje imovinom Predragom Lekovićem.

"Na sastanku su predstavljena dosadašnja ulaganja, kao i najavljen najveći investicioni projekat u sklopu Porto Montenegra - Synchro", kaže se u saopštenju.

Navodi se da je na sastanku razgovarano i o drugim mogućnostima saradnje i novim projektima.

"Istaknuta je važnost međusobne podrške kako bi se uspostavio održiv poslovni ambijent, koji će omogućiti rast i prosperitet svih uključenih strana. Naročito lokalne zajednice", dodaje se u saopštenju.

Investitor je na sastanku predočio i poteškoće sa kojima se susretao u prethodnom periodu što je, kako se navodi, dobar osnov za rad na unapređenju poslovnog okruženja.

Bonus video: