Kriptovalute su započele novu eru rasta! Iskoristite momenat i 50% bonusa!

Vrijeme je da se oprostimo od 2023. godine. Do kraja decembra ostaje nam samo da polako otvorimo vrata za nove početke.

26750 pregleda 66 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Limit Prime Securities
Foto: Limit Prime Securities

Možemo potvrditi da je “kriptozima” konačno završena i sada je pravi trenutak da ponovo govorimo o kriptovalutama. Javlja se novi optimizam na tržištu. Investitori vjeruju u dugoročnu vrjednost kriptovaluta pa cijena reaguje shodno tome. Svjedočimo novom početku za dvije najpopularnije kriptovalute, Bitcoin i Ethereum.

U nastavku teksta otkrijte kako je cijena ovih valuta rasla tokom 2023. godine i ne propustitie priliku da ostvarite 50% prazničnog BONUSA koji smo pripremili za Vas.

Bitcoin

Cijena Bitcoina je u poslednje dvije godine imala veliki broj uspona i padova. Mnogi su mislili da je kolaps FTX berze stavio tačku na najpoznatiju kripovalutu na svijetu. Međutim, Bitcoin se ne predaje tako lako.

Ova kriptovaluta bilježi rast od rekordnih 160% za godinu dana i trenutno se sa njom trguje po cijeni većoj od 40,000 dolara. Od januara 2023. godine do danas desio se skok cijene sa 17,000 dolara na oko 43,000 dolara. Što je porast za 26,000 dolara.

Šta to znači za Vas?

Hajde za trenutak da zamislimo da ste prije godinu dana u ovu kriptovalutu uložili 1,000 dolara. Danas bi na Vašem investicionom računu bilo 2,600 dolara.

Ethereum

Druga najveća kriptovaluta Ethereum, je takođe obradovala investitore. Cijena Ethereuma se izvanredno oporavila, skočivši sa 1,200 dolara u decembru 2022. godine na trenutnih 2,300 dolara. Ovo predstavlja rast od 92%. Ukoliko uzmemo u obzir istu hipotetičku sitaciju kao kod Bitcoina, da ste uložili 1,000 dolara u Ethereum godinu dana ranije, na investicionom računu danas bi Vam stajao iznos od 1,920 dolara.

Naučite više o kriptovalutama i preuzmite našu besplatnu knjigu ovdje.

Limit Prime Securities
foto: Limit Prime Securities

Sada je pravo vrijeme da započnete ulaganje!

Tokom prazničnog perioda ulazimo u jedan od najatraktivnijih ciklusa za učesnike na tržištu kapitala, tokom kog cijene finansijskih instrumenata uglavnom dožive rast. Iz tog razloga, kompanija Limit Prime Securities svim novim klijentima poklanja praznični BONUS od 50%.

Pravovremeno praćenje tržišnih kretanja može da znači samo jedno, a to je potencijalno ostvarivanje značajnih profita.

Kako ostvariti bonus?

Bonus možete ostvariti klikom na link OVDJE i praćenjem instrukcija na istom.

Ne dozvolite da Vam propadnu prilike poput ove! Budite korak ispred tržišnih promjena sa nama i aktivirajte se!

Mi Vam omogućavamo CFD trgovanje raznim finansijskim instrumentima, kao što su: akcije, zlato, nafta, gas, žitarice, valutni parovi i kriptovalute.

E-adresa: info@limitprime.com

Veb sajt: http://www.limitprime.com/me

Broj telefona: +382 67 242 242

Zapratite Limit Prime na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Threads