DPS tvrdi da je zatvoren restoran Željezare, iz kompanije negiraju

"Vijestima" su iz kompanije kazali da restoran nije zatvoren, već da trenutno ne radi zbog javnih nabavki jer "moraju tako da nabavljaju hranu"

8987 pregleda 13 komentar(a)
Foto: Svetlana Mandić
Foto: Svetlana Mandić

Nikšićki odbor Demokratske partije socijalista (DPS) tvrdi da je zatvoren radnički restoran u krugu EPCG-Željezare Nikšić.

Sa druge strane, "Vijestima" su iz te kompanije kazali da restoran nije zatvoren, već da trenutno ne radi zbog javnih nabavki jer "moraju tako da nabavljaju hranu".

Restoran je otvoren početkom juna, nakon više od 20 godina.

"Sve što pred izbore pompezno najavljujući otvori Dritan Abazović, rukovodstvo EPCG i Marko Kovačević, ubrzo pod ključ ode. Nakon što otpustiše stotinu radnika iz Željezare EPCG, primljenih upravo pred parlamentarne izbore, i najaviše još otpuštanja, uslijedilo je i zatvaranje restorana Željezare, za koji prilikom otvaranja Abazović reče 'najljepša priča Crne Gore', a slatkorječivo potvrdiše iz menadžmenta da se radi o priči za ponos. Na kraju krajeva, izgleda, sve je ovo bila priča radi priče. Još jedna velika manipulacija u nizu učinjenih od strane sijača magle Abazovića, Kovačevića i Đukanovića. A građanima Nikšića i Crne Gore ostaje da čekaju da vide ko i šta je sljedeća žrtva populizma, laži i manipulacije pomenute družine", saopštio je Opštinski odbor DPS Nikšić.

Bonus video: