Dragaš izabran za predsjednika novog Odbora direktora "Air Montenegra"

Ostali članovi Odbora su Vukadin Stojanović, Mitar Šušić, Aleksandra Gardašević Slavuljica i Danilo Popović

13133 pregleda 43 reakcija 43 komentar(a)
Dragaš, Foto: Pokret Evropa sad
Dragaš, Foto: Pokret Evropa sad

Na konstitutivnoj sjednica novog Odbora direktora "Air Montenegra" za predsjednika izabran je Tihomir Dragaš, saopšteno je iz "Air Montenegra".

Prvom dijelu sjednice, koja je održana danas, prisustvovao je i ministar saobraćaja i pomorstva Crne Gore, Filip Radulović, kao i članovi Odbora direktora i menadžmenta avio-kompanije.

Kako se navodi, Radulović je istakao zadovoljstvo zbog personalnog i profesionalnog sastava novog Odbora direktora, vjerujući da će članovi dati značajan doprinos daljem razvoju kompanije i brendiranju Crne Gore kao destinacije velikog potencijala.

"Očekivanja Vlade Crne Gore, a i moje lično, jeste da svoje profesionalne kapacitete stavite u službu "Air Montenegra", građana, turista i cjelokupne privrede. Vjerujem u vaše kompetencije i očekujem brojne predloge, a i rješenja za izazove koji su pred nama'', istakao je Radulović.

"Jednoglasnom odlukom članova Odbora direktora, za predsjednika je izabran Tihomir Dragaš, a ostali članovi Odbora su Vukadin Stojanović, Mitar Šušić, Aleksandra Gardašević Slavuljica i Danilo Popović", dodaje se.

"Kroz predstavljeni portfolio kompanije, već na prvoj sjednici diskutovano je o brojnim operativnim i organizacionim pitanjima, kao i projekcijama koje se odnose na flotu, komercijalne planove, finansijske parametre i drugo. Utvrđena je i dinamika rada Odbora direktora, uz jednoglasno opredjeljenje da se rad intezivira, a sve u cilju kreiranja budućih rješenja koja će doprinijeti boljem pozicioniranju kompanije na zahtjevnom avio-tržištu", piše u saopštenju.

"Zaključeno je da "Air Montenegro" ima značajnu ulogu u podsticanju razvoja turizma, kao i sveukupnoj ekonomskoj dinamici zemlje, pa će u tom smislu djelovati i novi saziv Odbora direktora. Ovo podrazumijeva intenzivnu saradnju sa resornim ministarstvom, menadžmentom kompanije i zaposlenima, kao i brojnim međunarodnim partnerima", zaključuje se.

Bonus video: