Otvorena nova CKB filijala u „Našem diskontu” u Podgorici

Juče je počela sa radom nova CKB filijala koja se nalazi u sklopu tržnog centra „Naš diskont” u Podgorici.

22329 pregleda 0 komentar(a)
Foto: CKB
Foto: CKB

Filijalu su svečano otvorile gradonačelnica Podgorice, Olivera Injac i predstavnica CKB-a, Maja Ražnatović.

CKB
foto: CKB

Na prostoru od oko 200 metara kvadratnih, klijenti i građani mogu obaviti sve vrste bankarskih poslova zahvaljujući našem posvećenom timu. Svakog radnog dana, u periodu od 8.15 do 15.45, četiri blagajnika i dva kreditna referenta, na raspolaganju su postojećim i novim klijentima za informacije o kreditiranju, digitalnim proizvodima, štednji ili upravljanju finansijama. Nekadašnja CKB filijala na Zabjelu prestala je sa radom u utorak, 9. januara.

CKB
foto: CKB

„Otvaranje nove filijale na Zabjelu predstavlja unapređenje poslovanja u Glavnom gradu, ali je i prilika za izgradnju trajnih partnerskih odnosa sa klijentima, preduzetnicima i lokalnom zajednicom. Uložili smo značajne resurse i pažljivo formirali tim da omogućimo klijentima pristup najboljim bankarskim rješenjima i podršci koja im je potrebna. Naš slogan kaže „Tu smo” i njime poručujemo da smo pokretači i podrška inicijativama za ravnomjeran razvoj grada i unapređenje kvaliteta života svih građana”, istakao je Dino Redžepagić, član Upravnog odbora nadležan za Sektor poslovanja sa fizičkim licima.

CKB
foto: CKB

Naša banka nastavlja da uspješno implementira najviše standarde opremanja i organizovanja poslovanja filijala koje definiše matična OTP grupa, najbrže rastuća bankarska grupacija u regionu istočne i centralne Evrope. Podsjećamo da je prije manje od mjesec dana počela sa radom i renovirana CKB filijala u Baru koja se nalazi u ulici Maršala Tita br. 5.

Osim daljeg razvoja trenutno najatraktivnije ponude digitalnih proizvoda, nastavićemo da u filijalama banke kreiramo okruženje koje će omogućiti klijentima da brzo, sigurno i jednostavno ostvaruju svoje finansijske ciljeve.

CKB
foto: CKB