Opština Nikšić raspisala javni konkurs za podršku ženskom preduzetništvo, opredijelila 40 hiljada eura

Rok za predaju prijava je 22. april, a mogu konkurisati sve nezaposlene žene i žene koje posluju najduže dvije godine prije objavljivanja javnog konkursa, koje žele da pokrenu ili unaprijede sopstveni biznis, a koje nijesu ostvarile pravo na neki vid finansijske podrške iz budžeta Opštine ili budžeta države, u godini u kojoj se vrši raspodjela i godini koja joj prethodi

3566 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Opština Nikšić je raspisala javni konkurs za podršku ženskom preduzetništvu, a za tu svrhu je opredijeljeno 40 hiljada eura.

Rok za predaju prijava je 22. april, a mogu konkurisati sve nezaposlene žene i žene koje posluju najduže dvije godine prije objavljivanja javnog konkursa, koje žele da pokrenu ili unaprijede sopstveni biznis, a koje nijesu ostvarile pravo na neki vid finansijske podrške iz budžeta Opštine ili budžeta države, u godini u kojoj se vrši raspodjela i godini koja joj prethodi.

"Pozivaju se preduzetnice i privredna društva u kojima su žene nosioci biznisa – osnivačica ili jedna od osnivača i izvršna direktorica društva, sa sjedištem na teritoriji opštine Nikšić, da dostave svoje prijave na konkurs za raspodjelu sredstava iz budžeta Opštine Nikšić namijenjenih ženama koje žele da pokrenu ili razvijaju sopstveni biznis za djelatnosti koje se osnivaju i registruju u skladu sa zakonom koji uređuje poslovanje privrednih subjekata“, stoji u pozivu.

Bonus video: