Ljušev od 1. septembra novi izvršni direktor Crnogorskog Telekoma

"Ljušev je diplomirani inženjer elektrotehnike za elektroniku i telekomunikacije. Karijeru u telekomunikacijama započeo je 1997. godine, a iskustvo je stekao i u Makedonskom Telekomu, članu DT grupe"
194 pregleda 0 komentar(a)
Nikola Ljušev, Foto: Linkedin
Nikola Ljušev, Foto: Linkedin
Ažurirano: 25.07.2017. 14:30h

Nikola Ljušev će od 1. septembra 2017. godine postati novi izvršni direktor Crnogorskog Telekoma, saopšteno je danas iz te kompanije

U saopštenju se dodaje da aktuelni izvršni direktor Crnogorskog Telekoma Milija Zeković napušta kompaniju 1. septembra 2017. na sopstveni zahtjev.

"Ljušev je diplomirani inženjer elektrotehnike za elektroniku i telekomunikacije. Karijeru u telekomunikacijama započeo je 1997. godine, a iskustvo je stekao i u Makedonskom Telekomu, članu DT grupe. Od 2007. do 2015. godine bio je izvršni i tehnički direktor VIP Makedonija. U periodu od 2015. do 2016. godine obavljao je funkciju izvršnog direktora One.Vip. Dodatno obrazovanje stekao je i na prestižnim međunarodnim obrazovnim institucijama, uključujući i Harvard Business School. Odbor direktora Crnogorskog Telekoma imenovao je Nikolu Ljuševa za prvog čovjeka kompanije, uz uvjerenje da će njegovo znanje, bogato iskustvo i dosadašnji rezultati doprinijeti daljem unapređenju poslovanja i ostvarivanju planiranih ciljeva", navodi se u saopštenju Crnogorskog Telekoma.

Zeković će nakon višegodišnje karijere na rukovodećim pozicijama u Crnogorskom Telekomu karijeru nastaviti van Dojče Telekom Grupe.

Bonus video: