Spajić: Tramp razmišlja o programu koji je u suštini Evropa sad

Spajić je, u objavi na društvenoj mreži Iks, kazao da su uprošćavanje poreskog sistema, fokus na indirektne (varijabilne) poreze, podsticaj preduzetništva, optimizma, uspjeha, zdrave ambicije uz dostojanstvenu naknadu za rad i trud suština Evrope Sad

32309 pregleda 484 reakcija 87 komentar(a)
Spajić, Foto: Boris Pejović
Spajić, Foto: Boris Pejović

Bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Tramp razmišlja o programu koji je u suštini Evropa Sad, saopštio je predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić.

On je, u objavi na društvenoj mreži Iks, kazao da su uprošćavanje poreskog sistema, fokus na indirektne (varijabilne) poreze, podsticaj preduzetništva, optimizma, uspjeha, zdrave ambicije uz dostojanstvenu naknadu za rad i trud suština Evrope Sad.

"Trump razmišlja o programu koji je u suštini Evropa Sad. Koji je sad izgovor podržavaocima Trump-a iz regiona da kritikuju naš program? MAGA 2024, Evropa Sad još od 2022! Uprošćavanje poreskog sistema, fokus na indirektne (varijabilne) poreze, podsticaj preduzetništva, optimizma, uspjeha, zdrave ambicije uz dostojanstvenu naknadu za rad i trud- to je suština Evrope Sad", napisao je Spajić.

Republikanska nacionalna konvencija zakazana je za 14. jul i na njoj se očekuje da Tramp zvanično bude nominovan za republikanskog kandidata za predsjednika SAD.

Predsjednički izbori u SAD će se održati 5. novembra, kad će Tramp, najvjerovatnije republikanski kandidat, pokušati da se vrati u Bijelu kuću, a rival će mu biti demokratski kandidat i aktuelni predsjednik SAD Džozef Bajden.

Bonus video: