Herceg Novi: Katić obišao radove na dionici puta Ratiševina-Mojdež

Dodao je da će Opština u narednom periodu pripremiti i projekat rekonstrukcije ostalog dijela puta od naselja Gomila do Ratiševine
92 pregleda 2 komentar(a)
Stevan Katić, put Ratiševina-Mojdež, Foto: Opština Herceg Novi
Stevan Katić, put Ratiševina-Mojdež, Foto: Opština Herceg Novi
Ažurirano: 15.07.2017. 09:24h

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić juče popodne je sa saradnicima obišao radove na rekonstrukciji dionice lokalnog puta Ratiševina-Mojdež, gdje se upoznao sa dinamikom realizacije projekta i razgovarao sa građanima, saopšteo je iz Opštine Herceg Novi.

"Katić je od predstavnika izvođača dobio uvjeravanje da će posao uskoro biti završen. Takođe, dogovoreno je da će dionica na kojoj se radovi izvode biti produžena za oko 100 metara u odnosu na prvobitni plan, kako bi se odgovorilo na zahtjeve mještana. Predsjednik je istakao da su sredstva za realizaciju ovog projekta obezbijeđena u Budžetu i da se obaveze prema izvođaču izmiruju u skladu sa dinamikom izvođenja radova", navodi se u saopštenju.

Dodao je da će Opština u narednom periodu pripremiti i projekat rekonstrukcije ostalog dijela puta od naselja Gomila do Ratiševine.

"Mještani su predsjednika Opštine upoznali i sa poteškoćama koje imaju u vodosnabdijevanju tokom ljetnje sezone. Način da one budu prevaziđene je izgradnja novog rezervoara koji će omogućiti stabilno snabdjevanje vodom, te je dogovoreno da se sa preduzećem „Vodovod i kanalizacija“ sagledaju mogućnosti da se ovaj problem riješi, u čemu će Opština maksimalno pomoći", zaključeno je.

Bonus video: