SD: Iz SDP zaboravili na ogromne apanaže koje su dobijali članovi njihove partijske vrhuške

Smiješno je pominjanje resornog ministra, koji je uzgred bio i potpredsjednik navedene, mada tada časne partije, jer autor ovog još jednog saopštenja koje vrijeđa zdrav razum je često satima strpljivo čučao ispred kancelarije navedenog ministra čekajući priliku da nešto nauči od njega", navodi se u saopštenju SD
81 pregleda 3 komentar(a)
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 06.07.2017. 13:31h

Opet ničim izazvana, Stranka Dubokog Posrnuća (SDP) vrijeđa intelekt građana i građanki Crne Gore, saopštile su danas Socijaldemokrate (SD).

Oni su reagovali na saopštenje Socijaldemikratske partije (SDP) koja je ranije danas saopštila da razlika između Montenegroerlajnza kojim upravlja DPS i Aerodroma kojim je upravljala SDP, najbolje pokazuju razliku u njihovim poltikama, kao i da je neko u budžet uplatio desetine miliona eura profita, a neko ostavio desetine miliona eura dugova.

"Zaista, zabrinjava stepen amnezije Stranke Demagoga i populista (SDP). Prvo, zaboravili su da daju osvrt na ogromne apanaže koje su u upravnim odborima navedenih preduzeća godinama dobijali članovi njihove partijske vrhuške i koje su bile i tri puta veće od prosječnih zarada u Crnoj Gori. Čak se pojedini od njih nisu udostojili ni da u nekoliko godina uzimanja navedenih apanaža prisustvuju na makar jednoj sjednici Upravnog odbora. To su ti veliki borci za socijalnu pravdu. Zatim su zaboravili da je na čelu kompanije Aerodromi CG od njenog osnivanja kadar Socijaldemokrata Crne Gore, koji je kao i većina istinskih i pravih socijaldemokrata okrenuo leđa izdaji izvornih socijaldemokratskih principa i antidržavnom naumu pojedinih posrnulih političara pregorelih u svojim nerealnim ambicijama. Smiješno je pominjanje resornog ministra, koji je uzgred bio i potpredsjednik navedene, mada tada časne partije, jer autor ovog još jednog saopštenja koje vrijeđa zdrav razum je često satima strpljivo čučao ispred kancelarije navedenog ministra čekajući priliku da nešto nauči od njega", navodi se u saopštenju SD.

Iz te partije su pohvalili rad direktora Aerodroma Crne Gore Milovana Đuričkovića.

"Ono što moramo priznati je da nam je drago kad od bivših partijskih drugova već nekoliko dana slušamo hvalospjeve na račun rada Aerodroma CG i tu zaista nemamo što da dodamo, osim da još jednom pohvalimo dugogodišnji izuzetno uspješan rad mendžmenta tog preduzeća, na čelu sa g-dinom Đuričkovićem. Na kraju, moramo sa zadovoljstvom konstatovati da građani svakim danom u sve većem broju prepoznaju prevaru koju im je servirala Stranka Dubokog Posrnuća (SDP) tokom predizborne kampanje za državne izbore, zbog čega ih i pozicioniraju kao partiju koja se svodi na djelioca jednog mandata", zaključuje se u saopštenju SD.

Bonus video: