Bojović: Stečajni upravnik Brodogradilišta dobio saglasnost na naknadnom sastanku

O navedenom, kako je rekao, postoji dokumentacija, a kao dokaz tome postoji i zapisnik sa sastanka na kome je izdata saglasnost od strane članova odbora povjerilaca
92 pregleda 0 komentar(a)
Brodogradilište Bijela, Foto: Slavica Kosić
Brodogradilište Bijela, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 29.05.2017. 14:38h

Nakon što je politički direktor pokreta URA Rade Milošević kazao da je stečajni upravnik Brodogradilišta u Bijeloj sudu dostavio lažnu informaciju, predsjednik Odbora povjerilaca u stečajnom postupku, Mihailo Bojović, "Vijestima" je potvrdio da je odbor povjerilaca zasijedao dana 9. marta 2017. godine u prostorijama Advokatske kancelarije "Velimirović i partneri".

"No, postupajuću po zahtjevu sa zapisnika, stečajni upravnik se odazvao na sastanak koji je održan 16. marta u prostorijama iste kancelarije, gdje je, nakon pojašnjenja svog zahtjeva i davanja odgovora na naša pitanja, dobio saglasnost od svih članova odbora povjerilaca za realizaciju postupka neposredne pogodbe," kazao je Bojović.

O navedenom, kako je rekao, postoji dokumentacija, a kao dokaz svemu postoji i zapisnik sa sastanka na kome je izdata saglasnost od strane članova odbora povjerilaca.

Bonus video: