Tender za sanaciju južne obale

Tender je objavljen nakon dobijanja građevinske dozvole od nadležnih organa, a radovi sanacije planirani su tako da ne ugroze redovno poslovanje kompanije
61 pregleda 0 komentar(a)
Port of Adria, Foto: Radomir Petrić
Port of Adria, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 30.03.2017. 16:57h

Kompanija Port of Adria objavila je pretkvalifkacioni tender za izbor izvođača radova sanacije i ojačanja konstrukcije južne obale GAT-a 1, saopšteno je juče iz te kompanije.

Rok za dostavljanje ponuda je 23. april.

Tender je objavljen nakon dobijanja građevinske dozvole od nadležnih organa, a radovi sanacije planirani su tako da ne ugroze redovno poslovanje kompanije.

Sanacija i ojačanje konstrukcije južne obale GAT-a 1 posljednja je obaveza iz investicionog programa na koji se obavezao Global Ports Holding, prilikom potpisivanja kupoprodajnog ugovora za paket akcija tadašnjeg Kontejnerskog terminala i generalnih tereta.

“Do sada realizovane investicije dostigle su vrijednost od 11 miliona eura, a odnosile su se na nabavku mobilnog lučkog kontejnerskog krana, opreme i mehanizacije za transport kontejnera i generalnih tereta, uvođenje modernih sistema sigurnosti i bezbjednosti i obuku kadrova”, saopšteno je iz Port of Adria.

Pravo učešća na tenderu imaju kompanije ili konzorcijumi sa iskustvom u izvođenju građevinskih radova i prosječnim godišnjim prihodom od četiri miliona eura u prethodnih pet godina.

Bonus video: