Prva crnogorska voda sa statusom Superbrend

Kvalitet, pouzdanost, različitost i emotivna privlačnost – četiri su kriterijuma po kojima se biralo. Za ovogodišnji izbor najboljih u Crnoj Gori razmatrano je oko 600 tržišnih marki, raspoređenih u 23 kategorije
335 pregleda 21 komentar(a)
Suza voda brand, Foto: Voda Suza
Suza voda brand, Foto: Voda Suza
Ažurirano: 19.03.2017. 06:15h

Suza izvorska voda - dobitnik je nagrade Superbrands Crne Gore za 2016. godinu, čime se svrstala u red vodećih brendova u zemlji.

Superbrands predstavlja međunarodnu tržišnu marku koja pri izboru i ocjenjivanju Superbrand-ova uzima u obzir četiri najznačajnija kriterijuma, koji su prepoznati kod crnogorskog brenda “Suza izvorska voda”, a to su: kvalitet, pouzdanost, različitost i emotivna privlačnost.

“Ova nagrada potvrđuje da iza statistike da je voda Suza najprodavanija crnogorska voda stoji opravdan kvalitet. Veliki trud našeg tima da očuvamo kvalitet vode koji Suza ima na izvorištu do krajnjeg potrošača je svakim danom sve više prepoznat” saopšteno je iz kompanije Water group iz Kolašina.

Za ovogodišnji izbor najboljih u Crnoj Gori konkurisalo je oko 600 tržišnih marki, raspoređenih u 23 kategorije, koje su odabrane na osnovu podataka vodećih marketinških agencija. U izboru učestvuju kako domaće crnogorske tržišne marke, tako i međunarodne.

Superbrand organizacija prisutna je u devedeset dvije države svijeta, a 2015. godine počela je sa radom i u Crnoj Gori. Kao organizacija koja se temelji na identifikaciji i nominovanju izuzetnih tržišnih marki, Superbrands analizira ostvarenja određene tržišne marke i prepoznaje one koje ostvaruju više od svoje konkurencije te ih nagrađuje visoko priznatim Superbrands statusom.