Budvanska rivijera predstavila svoju ponudu na Sajmu turizma u Beogradu

Tokom trajanja Sajma, održani su sastanci sa partnerima na kojima su potpisani ugovori za predstojeću sezonu
4 komentar(a)
Ažurirano: 01.03.2017. 10:34h

Hotelska grupa Budvanska rivijera predstavila je svoju ponudu za predstojeću turističku sezonu na jednom od najvećih sajmova turizma u jugoistočnoj Evropi – 39. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma bila je Crna Gora.

“Samostalni nastup Hotelske grupe Budvanska rivijera, i ove godine bio je u centru pažnje u Hali 1 Beogradskog sajma, gdje je prezentovana turistička ponuda Crne Gore. Velika posjećenost i interesovanje posjetilaca tokom svih dana trajanja Sajma, samo je potvrdila dugogodišnju tradiciju a to je da je tržište Srbije jedno od najznačajnihemitivnih tržišta za hotelske kapacitete Budvanske rivijere. Na Sajmu turizma u Beogradu, Hotelska grupa Budvanska rivijera predstavila je ponudu za predsezonu, glavnu turističku sezonu i postsezonu, kao i bogatu ponudu u oblasti kongresnog turizma. Za vrijeme sajamskog nastupa odobren je i sajamski popust od 15 odsto za rezervaciju hotelskog smještaja.

Tokom trajanja Sajma, održani su sastanci sa partnerima na kojima su potpisani ugovori za predstojeću sezonu. Na štandu Budvanske rivijere, organizovani su i brojni zanimljivi sadržaji, pa su se među gostima našle i brojne javne ličnosti sa kojima imamo uspješnu dugogodišnju saradnju i koji su prijatelji kompanije.

Galerija

Bonus video: