Gvozdenović: Moj sin nikad nije radio, niti sad radi za A2A, niti ima takve planove

Dan je objavio da je politički direktor Demokratske partije socijalista Branimir Gvozdenović zaposlio sina Marka u italijanskoj kompaniji A2A
242 pregleda 0 komentar(a)
branimir gvozdenovic, Foto: Arhiva "Vijesti"
branimir gvozdenovic, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 03.05.2012. 10:10h

"Moj sin nikad nije radio, niti sad radi za A2A, niti ima takve planove. Fakultet je završio u inostranstvu, u inostranstvu je i na postdiplomskim studijama. I završne razrede razrede osnovne i srednje škole završio je u inostranstvu, gdje je živio kod najbliže rodbine", kazao je Branimir Gvozdenović, reagujući na navode objavljene u dnevnim novinama "Dan".

Gvozdenović zaposlio sina u A2A. Miloševićevi "savjetuju" Vujanovića >>>

Dan je objavio da je politički direktor Demokratske partije socijalista Branimir Gvozdenović zaposlio sina Marka u italijanskoj kompaniji A2A. List navodi da je Gvozdenović u vrijeme dok je bio ministar za ekonomski razvoj imenovan za člana tenderske komisije za sprovođenje postupka dokapitalizacije Elektroprivrede Crne Gore EPCG, tokom čega je A2A postala vlasnik 43,7 odsto akcija nacionalne elektroenergetske kompanije.

"Marko Gvozdenović je studije završio u Milanu, gradu u kojem je sjedište A2A, na tamošnjem Universita Boconi. U međuvremenu je postao i postdiplomac na Hult international business school", piše list.

"Kao javna ličnost i politički funkcioner spreman sam da istrpim brojne neistine koje se objave o meni lično, ali očekujem da, posebno kada je riječ o djeci, provjerite informacije prije njihovog objavljivanja. Da ste pozvali A2A, Elektroprivredu ili mene i provjerili prije objavljivanja, ne bi vam se moglo desiti da se ovakva neistina nađe na stranicama vaše novine", naveo je Gvozdenović i reagovanju.

Bonus video: