Najskuplji dupleks u Tivtu prodat za milion i po eura!

Prema riječima portparola „Adriatik Marinasa“ Maje Vujašković, započeti su pripremni radovi na četvrtoj zgradi „Milena“.
82 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 22.02.2011. 20:42h

Prodaja prvog rezidencijalnog objekta u naselju koje niče oko marine Porto Montenegro, prema ocjeni rukovodstva firme Pitera Manka, prevazišla je sva očekivanja.

Vlasnici su bogataši, mahom iz Velike Britanije, koji su ljetos dobili ključeve svojih luksuznih apartmana.

Najskuplji dupleks sa četiri spavaće sobe prodat za 1.500.000 eura.

U toku je prodaja nekoliko preostalih apartmana u kompleksima „Ozana“ i „Zeta“.

„Ozana“ ima 23 apartmana, a „Zeta“ 22, a najskuplji stan u ove dvije zgrade je oko 1.800.000 eura.

Prema riječima portparola „Adriatik Marinasa“ Maje Vujašković, započeti su pripremni radovi na četvrtoj zgradi „Milena“.

Ona će biti najmanja u kompleksu sa svega 9 apartmana od kojih je polovina već rezervisana.

"U skorije vrijeme počećemo pripremne radove na našem petom objektu na parceli 1/12, onoj koju Tivćani zovu „mali mandrać“. Ta će zgrada sa oko 40 stambenih jedinica biti najveća od ovih koje imamo. Cijene rastu, kupci koji su kupovali na samom početku, imali su i najpovoljnije cijene. U „Zeti“ i „Ozani“, prosječna cijena metra kvadratnog bila je oko 6.000 eura, a za naredna dva objekta cijene će porasti za nekih 10 do 15 odsto", kazala je Vujašković za „Vijesti“.

Na „Zeti“ i „Ozani“ završena je tzv. „siva faza“ gradnje. Radi se na fasadi i na unutrašnjosti objekata sa ukupno 45 apartmana koji će biti spremni da se predaju vlasnicima u junu. Nove dvije zgrade biće završene tokom sljedeće godine.

"Obično kupci prije nego se odluče za kupovinu stana dođu da vide kako sve to izgleda. To sad ide mnogo lakše, jer imamo jedan završen objekat tako da mogu da vide specifikacije i kvalitet apartmana. „Teuta“ je već naseljena, ova dva objekta još nijesu završena pa njihovi vlasnici tu nijesu boravili“, ističe portparol kompanije Pitera Manka u Crnoj Gori.

Opširnije u štapanom izdanju

Bonus video: