Niže cijene u hotelima na hercegnovskoj rivijeri

Hercegnovski hotelijeri zadovoljni su posjetom tokom avgusta, a skoro svi kapaciteti u ovom vidu smještaja bili su popunjeni
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.08.2014. 14:14h

Na hercegnovskoj rivijeri boravi 9. 599 turista ili 1 odsto više nego lani u isto vrijeme. U hotelima je 3.399, u domaćinstvima 5.379,hostelima 664 i u auto kampovima 157 gostiju.

Hercegnovski hotelijeri zadovoljni su posjetom tokom avgusta, a skoro svi kapaciteti u ovom vidu smještaja bili su popunjeni.

Posjeta u ovom vidu smještaja je veća 10 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

Očekivanja su da će postsezona nadomjestiti loš početak glavne sezone. Tome u prilog ide najava lijepog vremena, ali i niže cijene smještaja od 1. septembra. U hotelu

Lajthaus u Igalu cijene će biti niže 10 do 12 odsto, tako će za polupansion u standardnoj sobi iznositi 27 eura, a punog pansiona 30. Hotel će imati pune kapacitete do 15. septembra. U hotelu ,,Delfin“ u Bijeloj cijene se neće mijenjati jer su sa tur operatorom dogovora ista cijena za boravak francuskih turistaza period april oktobar. Kapaciteti vog objekta sa četiri zvjezdice bili su pounjeni tokom cijela ljeta.

Hotel "Delfin"

U Mediteranskom zdravstvenom centru Igalo niže cijene usluga planirane su od 1. oktobra, a u zavisnosti od tipa sobe cijene se kreću od 47 do 76 eura. U apartmanima cijene od 1. septembra biće niže za 20odsto i kretaće se od 25 do 40 eura.

Galerija

Bonus video: