Fotosinteza - ljetnja škola fotografije

Fotosinteza - ljetnja škola fotografije koju organizuju NVO Rast i Zalaz uz saradnju sa Kino Klubom iz Novog Sada održaće se od 20-24-og juna u Virpazaru
135 pregleda 0 komentar(a)
Skadarsko jezero, Foto: D. Oroz
Skadarsko jezero, Foto: D. Oroz
Ažurirano: 08.06.2012. 15:28h

"Cilj nam je da okupimo kreativne ljude i u prirodnom ambijentu uz razmjenu ideja pomognemo da se bolje razumije fotografija i kamera kao medijum za izrazavanje.

Pošto je plan da sljedeće godine organizujemo međunarodni seminar sa profesorima i fotografima uglavnom iz Londona i Pariza, mislili smo da bi trebalo dati šansu talentovanim ljudima sa ovih prostora i uključiti ih u cijelu ideju. Naš prijatelj Neno Petranović nas je podržao i odlučili smo da ovaj projekat realizujemo u Virpazaru" – kaže Andrija Lekić.

Prvi kurs je namijenjen početnicima uz mogućnost napredovanja i prelaska na viši nivo.

Radionicu će voditi Darko Oroz i Andrija Lekić.

Darko Oroz je završio grafički dizajn i jedan je od osnivača Kino Kluba iz Novog Sada. Autor je mnogih kratkometražnih filmova, foto - video izložbi i osnivač "Outdoor Montenegro" magazina.

Andrija Lekić je studirao fotografiju na Kensington and Chelsea College-u u Londonu i pohađao mnoge radionice u Londonu i Parizu gdje je i izlagao. Prošle godine je imao samostalnu izložbu u Japanu u saradnji sa Francuskim Kulturnim Centrom.

Prijave se mogu slati na adresu : studioproporcija@gmail.com

Bonus video: