Oktobarfest u salonu BMW-a u Podgorici

Osim dobre atmosfere, kobasice i piva, duh Bavarske možete upotpuniti i tako što ćete isprobati neke od BMW i Mini vozila.
286 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 08.10.2016. 08:09h

Atmosfera čuvenog Oktobarfesta u Minhenu ovih dana se može osjetiti i u Podgorici, i to u salonu BMW-a.

Zastupnik BMW vozila za Crnu Goru, Voli Motors, potrudio se da u potpunosti dočara ambijent koji vlada na ovoj manifestaciji.

Na sinoć organizovanoj specijalnoj zabavi, gosti su mogli da uživaju u kobasicama i obaveznom pivu.

Među onima koji su se osjećali kao kod kuće bio je i nekadašnji ambasador Njemačke Pijus Fišer koji je bio kao svoj na svome.

„Kada god se nađem u okruženju BMW-a, osjećam se kao kod kuće“, naglašava Fišer, koji je porijeklom iz bavarskog grada Augsburga. „Kada tome dodate ovo tradicionalno njemačko posluženje, moj doživljaj je zaista potpun“, kaže Fišer.

Tu su bili i košarkaši i dio stručnog štaba Budućnosti, koji naravno nijesu konzumirali alkohol, ali su uživali u društvu, neki i sa svojim porodicama.

U slučaju da i sami želite da osjetite dio ovog ambijenta, vrata salona Voli Motorsa su otvorena danas i sjutra od 10 do 20h.

Tom prilikom ćete moći da doživite duh Bavarske tako što ćete isprobati najnovije modele BMW X5, X2 Active Tourer i Mini Countryman Park line.

Galerija

Bonus video: