Okupljanje crnogorskih forskveraša 16. aprila u Podgorici

Ove godine, proslavu 4sqDay-a u Crnoj Gori obilježiće i povoljnosti za forskveraše tokom cijelog dana
2 komentar(a)
Foursquare, Super Swarm, Foto: Igor Milić
Foursquare, Super Swarm, Foto: Igor Milić
Ažurirano: 09.04.2014. 20:31h

Već treću godinu za redom, crnogorski forskveraši proslaviće svjetski dan popularne geolokacijske društvene mreže, u organizaciji Happy Media i Naoko Digital Marketing Agency.

Okupljanje i zajedničko čekiranje zakazano je za 16. april sa početkom u 21h u Wasabi Restaurant & Sushi Bar u Podgorici (Bulevar Svetog Petra Cetinjskog).

"Svi koji budu sa nama te večeri, biće učesnici nagradne igre, koju će sponzorisati Crnogorski Telekom i Wasabi restaurant & Sushi bar. Izvlačenje nagrada obaviće se ispred posebnog punkta Crnogorskog Telekoma koji će biti postavljen u Wasabi Restaurant & Sushi Baru, ovim povodom. Dakle, forskveraši, imaćete priliku da osvojite vrijedne poklone, a pritom da se dobro zabavite i družite. Za sjajnu atmosferu biće zadužen Ognjen Gvozdenović i Paranoid Android bend", navode iz organizacije.

Kao vrhunac večeri organizatori najavljuju Flash mob performans, koreografija je već postavljena na YouTube, kako bi svi zainteresovani mogli da vježbaju i na vrijeme se pripreme.

Ove godine, proslavu 4sqDay-a u Crnoj Gori obilježiće i povoljnosti za forskveraše tokom cijelog dana, koje su obezbijedili prijatelji manifestacije.

Svi koji se budu čekirali toga dana u Delta City-u u Podgorici, dobiće poklon najpopularnijeg crnogorskog shoping moll-a, na punktu koji će specijalno u ovu svrhu biti postavljen u holu.

Foursquare je društvena mreža koja korisnicima omogućava da se lociraju tj. čekiraju na određenim lokacijama. Pritom imaju mogućnost da sa svojim prijateljima i ostalim korisnicima podijele utiske/impresije o lokaciji na kojoj se nalaze, a čekiranja se nagrađuju osvajanjem poena i bedževa.

Bonus video: