DNP: Organizovati referendum o ulasku CG u NATO

Dodaje se da je GO DNP iskazao punu podršku naporima predsjednika DNP Milana Kneževića na zalaganju za jedinstveni nastup opozicije početkom sljedeće godine na predstojećim lokalnim izborima u Nikšiću, kao i na državnom nivou za predsjedničke izbore 2018. godine
67 pregleda 10 komentar(a)
DNP, Foto: DNP
DNP, Foto: DNP
Ažurirano: 25.12.2016. 13:55h

Glavni odbor Demokratske narodne partije na danas održanoj sjednici dao je punu podršku rukovodstvu Partije i Demokratskom frontu da istraju u bojkotu rada Skupštine Crne Gore, kao i u rasvjetljavanju svih dešavanja vezanih za navodni državni udar od 16. oktobra, navodi se u saopštenju ove partije.

"GO DNP je takođe podržao intenziviranje daljih aktivnosti na promociji kampanje Saveza vojno neutralnih država (B4), kao i neophodnost organizovanja referenduma po pitanju ulaska Crne Gore u NATO. Svako drugo isključivo rješenje dodatno bi polarizovalo i destabilizovalo ionako krhke društveno-političke prilike u Crnoj Gori. Glavni odbor DNP snažno je podržao teritorijalni integritet Srbije, i njenu spremnost da bude nosilac ideje Saveza vojno neutralnih država, posebno potencirajući stav iz izborne kampanje DF-a da Kosovo i Metohija čine sastavni dio Republike Srbije", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je GO DNP iskazao punu podršku naporima predsjednika DNP Milana Kneževića na zalaganju za jedinstveni nastup opozicije početkom sljedeće godine na predstojećim lokalnim izborima u Nikšiću, kao i na državnom nivou za predsjedničke izbore 2018. godine.

"Glavni odbor DNP dao je saglasnost za usvajanje Finansijskog izvještaja o poslovanju Partije za 2016. kao i Finansijskog plana za nastupajuću 2017. godinu. Na današnjoj sjednici Glavnog odbora DNP za predsjednika Kluba mladih DNP izabran je Nikola Jovanović", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: