Medojević: Vučić bratski i lopovski pomogao Đukanoviću

"Kako vrijeme prolazi vidi se da ni u Srbiji nije objavljen ni jedan dokaz. Nema ni onih 125.000 eura koje je Vučić pominjao da su nađeni, nema ni tih stranaca koji su uhapšeni i za koje je pominjao da su pod nadzorom službi bezbjednosti Srbije"
144 pregleda 115 komentar(a)
Nebojša Medojević Bijelo Polje, Foto: Jadranka Ćetković
Nebojša Medojević Bijelo Polje, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 24.12.2016. 19:35h

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je bratski, lopovski pomogao Milu Đukanoviću u prikrivanju lažnog državnog udara u Crnoj Gori, ocijenio je lider PzP i član predsjedništva Dekokratskog fronta Nebojša Medojević.

On je to kazao u Bijelom Polju prilikom uručivanja 37 novih članskih karata te stranke mladim Bjelopoljcima i Bjelopoljkama. Nakon prijema u hotelu Bijela rada za sve članove i sipmatizere PzP-a je organizovan tradicionalni novogodišnji koktel.

"Vučić je dosta pomogao Milu Đukanoviću i on je dio čitave priče da Milo dobije izbore i na žalost, učestvovao je u prikrivanju lažnog državnog udara", kazao je Medojević i kazao da DF čeka da Vučić objavi šta je on to vidio u dokumentaciji BIA-e.

Naglasio je da je Vučić pomogao Đukanoviću u prikrivanju "ovog teškog krivičnog djela i pokušaju da se ovaj smiješni državni udar prikaže realnim".

"Kako vrijeme prolazi vidi se da ni u Srbiji nije objavljen ni jedan dokaz. Nema ni onih 125.000 eura koje je Vučić pominjao da su nađeni, nema ni tih stranaca koji su uhapšeni i za koje je pominjao da su pod nadzorom službi bezbjednosti Srbije. Očigledno da je to velika farsa i Vučuć je dio čitave priče, a Sinđelić i Velimirović su saradnici srbijanske policije i logistika čitave akcije je rađena u Srbiji. Uhapšeni su građani Srbije koje niko ovdje ne štiti iako su pohapšeni na pravdi Boga bez ijednog dokaza i već dva mjeseca leže u zatvoru", rekao je lider PzP.

On je pojasnio da ne tvrdi da je Vučić učestvovao u planiranju državnog udara jer nema dokaza za to.

Medojević je podsjetio da je vlast Mila Đukanovića dobila izbore pomoću 10 15 hiljada glasova dijaspore.

"Organizovanih preko romske, bugarske i mafije Karaburškog polja. U predizbornoj kampanji upozoravao sam da će ukinuti naknade za majke, povećati porez i račune za struju. I svako će od vas direktno na računu vidjeti da plaća Đukanoviću i njegovoj porodici i kumovima za struju zbog struje koju plaćamo za njihove mini-hidroelektrane", istakao je Medojević.

Bonus video: