Djelovanje suprotno politici stranke: Stevan Džaković isključen iz PzP-a

"Predsjendištvo PzP je donijelo odluku o rasformiranju OO PzP Budva i imenovalo Valentinu Tadić, dosadašnju potpredsjednicu OO PzP Budva za kooridnatora PzP u Budvi koja treba da pripremi izbornu sjednicu OO PzP"
171 pregleda 27 komentar(a)
Stevan Džaković, Foto: Vuk Lajović
Stevan Džaković, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 23.12.2016. 18:32h

Predsjedništvo PZP na danas održanoj sjednici, donijelo je odluku da isključi iz PzP Stevana Džakovića, predsjednika OO PzP Budva, saopšteno je iz ove partije.

U saopštenju se dodaje da je Džaković isključen zbog djelovanja suprotnog politici stranke i javnog iznošenja neistina i diskreditovanja PzP u vezi formiranja vlasti u Budvi, što je nanijelo štetu ugledu i kredibilitetu stranke.

"Predsjendištvo PzP je donijelo odluku o rasformiranju OO PzP Budva i imenovalo Valentinu Tadić, dosadašnju potpredsjednicu OO PzP Budva za kooridnatora PzP u Budvi koja treba da pripremi izbornu sjednicu OO PzP. Predsjedništvo PzP poziva Džakovića da vrati odbornički mandat koji je dobio na listi DF na prethodnih izborima u Budvi. Predsjedništvo PzP je snažno podržalo jedinstvo DF i formiranje vlasti od starne opozicionih stranaka i razvlašćivanja lopovske bande DPs koja je opustiošila i opljčkala Budvu", navodi se u saopštenju.

Bonus video: