ZAHVALILI GRAĐANIMA KOJI SU IH GLASALI

Alternativa: Sve dok imamo ovakvu opoziciju, DPS ne mora da brine

"Neki "opozicionari" žive bolje od 90 odsto DPS-ovih funkcionera. Đukanović je dobro izučio školu - svoje "neprijatelje" drži sitim"
62 pregleda 28 komentar(a)
Alternativa bilbord, Foto: Alternativa Crna Gora
Alternativa bilbord, Foto: Alternativa Crna Gora
Ažurirano: 27.11.2016. 12:03h

Alternativa Crna Gora postavljanjen bilborda u Herceg Novom građanima koji su im ukazali povjerenje na parlamentarnim izborima održanim 16. oktobra.

Alternativa je na izborima osvojila 878 glasova.

"Želimo da se zahvalimo građanima/kama koji su glasali za Alternativu. Pokušali smo da upozorimo građane da se sprema ova pozorišna predstava. Godinu i po dana stajali smo uporno ispred Opštine Nikšić, učestvovali smo u svim protestima, gutali suzavac, hapšeni smo... Ali... Nijesmo imali novca za ovu predizbornu trku. Sa samo 50 eura ušli smo u kampanju. Hvala svim onim građanima/kama koji su nam dali svoj glas, bez zadnje namjere, ne očekujući od nas nikakve usluge, poslove i "sređivanja" posle izbora. Ako vam išta znači - bili ste u pravu. Istina je da istoriju pišu pobjednici, ali neke stranice ispišu i oni koji su se borili iskreno", saopšteno je iz Alternative.

Ističu da je račun za ove izbore već "ispostavljen građanima/kama Crne Gore u vidu kašnjenja "socijale"".

"Ovo je samo najava vrlo teške godine koja je pred nama. Sigurno je da će sljedeće godine biti većih kašnjenja u isplatama socijalnih davanja, isplatama penzija i plata javnim preduzećima. Da li su građani zaslužili ovo?! Svi mi znamo odgovor, ali se plašimo da ga izgovorimo. Plašimo se da bi potvrdan odgovor svima nama, kao šamar čovjeku koji je u transu, otvorio oči. DPS je posle katastrofalne ekonomske politike u poslednje četiri godine uspio da ubjedi ljude da je najbolji izbor za našu budućnost. Treba čovjek da bude majstor pa da ubjedi građane/ke da dobro žive", smatraju u Alternativi

Ističu i da "opozicija" nije bila mnogo bolja.

"Prije izbora je bilo jasno da DPS ima samo jednu slabu tačku - socijalnu situaciju. Na račun te priče mogla je čak i ovakva "opozicija" da pobjedi. Međutim, kako da o teškoj materijalnoj situaciji građana/ki pričaju milioneri koji su na čelu opozicionih partija?! Neki "opozicionari" žive bolje od 90 odsto DPS-ovih funkcionera. Đukanović je dobro izučio školu - svoje "neprijatelje" drži sitim. Tako siti, nijesu imali baš pretjeranu želju da ruše režim. Sve dok imamo ovakvu "opoziciju", DPS ne mora da brine", zaključuje se u saopštenju Alternative.

Preporučujemo za Vas