Čepurin o Crnoj Gori: Zna se ko sprema udare i obojene revolucije

"Što se tiče navodno deportovanih ruskih državljana od strane Srbije, nama o tome ništa nije poznato. Nikakva zvanična obavještenja o tome nismo dobijali", rekao je Čepurin
56 komentar(a)
Aleksandar Čepurin, Foto: Screenshot (YouTube)
Aleksandar Čepurin, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 27.11.2016. 09:33h

Nije isključeno da se radi o provokaciji, o pokušaju da se na Rusiju prebaci odgovornost za sopstvene grIJehe. Uz sve to, svima je odlično poznato ko se decenijama bavi pripremom državnih udara i 'obojenih' revolucija, pokušavajući pri tome da demonizuje Rusiju. Izgleda da su se sada pojavili njihovi učenici", rekao je ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin za "Politiku".

Takođe, ruski ambasador u Beogradu je naveo i da je pres-služba ruskog predsjednika izjavila da Rusija "odlučno negira mogućnost zvaničnog povezivanja sa bilo kakvim pokušajima organizacije bilo kakvih protivpravnih akcija", prenosi B92.

"Što se tiče navodno deportovanih ruskih državljana od strane Srbije, nama o tome ništa nije poznato. Nikakva zvanična obavještenja o tome nismo dobijali", zaključio je Čepurin.

Parlamentarni izbori održani 16. oktobra, na kojima nijedna stranka nije osvojila većinu za formiranje vlade, ostali su u sjenci hapšenja grupe srpskih državljana koja je, po riječima crnogorskih zvaničnika, planirala državni udar u izbornoj noći.

Bonus video: