DPS: Mandić da objasni kome je prijetio haosom u izbornoj noći

"Kad je riječ o Andriji Mandiću i DF-u, jasno je – prinuđeni su da se brane lažima", navode iz DPS-a
104 komentar(a)
Andrija Mandić, Foto: Savo Prelević
Andrija Mandić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 11.11.2016. 14:25h

"Andrija Mandić zvuči koliko - toliko prisebnije kad govori iz svoje glave, nego kad ponavlja rečenice Arona Šaviva i svojih finansijera i mentora. Koliko god puta da ponovi te laži iz iste fabrike, one ne mogu postati istina, toga je Mandić vrlo svjestan, zato panično sa kolegama iz DF-a ponavlja, čak ne više ni svakog dana već iz sata u sat, istovjetne izmišljotine", navode iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Oni dodaju da "Mandić i njegova političko-medijska družina da terorističke napade ne izvode ni akademici ni specijalizovani tajni agenti, niti se za atentate na državnike pripremaju direktni televizijski prenosi, a ni „usputne“ žrtve takvih zlih umova nemaju nikakav identitet".

"I umjesto što umišlja da njemu neko prijeti, Mandiću bi bilo pametnije da objasni kome su bile namenjene prijetnje koje su on i Milan Knežević sa završnog mitinga DF-a u Podgorici upućivali, koga su i na kakav juriš pozivali, o kakvoj je „vrhovnoj komandi DF-a“ riječ i gdje su najavljivali „haos u izbornoj noći“. Kristalno je jasno i njemu i njegovim saborcima da su o pokušaju terorističkog napada bili informisani svi koji je trebalo da budu informisani, taman onoliko njih koliko je bilo potrebno da propadne pakleni plan za uvođenje terora u Crnu Goru, uključujući i njegovog dojučerašnjeg partijskog kolegu Gorana Danilovića, tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova. Da nije bilo tako, Crna Gora bi danas bila zavijena u crno, zahvaljujući DF-u i njihovoj mržnji koju i dan-danas siju na svakom koraku", navode iz DPS-a.

"Kad je riječ o Andriji Mandiću i DF-u, jasno je – prinuđeni su da se brane lažima. Ali, odakle veliki Crnogorci Ranko Krivokapić i Žarko Rakčević u kolu četničkog vojvode? Ako ništa drugo, moraće to objašnjavati svojim biračima. Pošto se često pozivaju na istoriju, ako ništa drugo, ona će postaviti sve na svoje mjesto", dodaje se.

Bonus video: