Krapović: DPS smo poslali u penziju odakle pišu nebuloze

Demokrate, kako se navodi, u svom rukovodstvu nijesu imale i nikad neće imati ni one koji su, takoreći, „zaradili“ prekršajni nalog zbog pogrešnog parkiranja
8 komentar(a)
Dragan Krapović, Foto: Demokratska Crna Gora
Dragan Krapović, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 28.10.2016. 13:29h

"Kako uopšte reći bilo šta kao odgovor na otužan pokušaj prozivke zvanične samopriznate „organizovane kriminalne grupe“ (OKG) DPS Budva da budvanskim Demokratama „leđa čuvaju pripadnici kriminalnog miljea“, a ne zaplakati? Od smijeha. I to od smijeha olakšanja, nakon što su Demokrate zavrijedile ogromnu podršku građanki i građana Budve, toliku da su DPS poslali u nezasluženu penziju, odakle samo mogu da pišu ovakve nebuloze", navodi se u saopštenju Dragana Krapovića, predsjednik Opštinskog odbora Demokrata Budva.

On dodaje da se "batrgaju se „dični“ članovi OKG i svjedoci saradnici još malo, ali ne zbog odlaska u političku prošlost, već zbog straha od odlaska na jedno malo tjesnije mjesto, koje se nalazi na pola puta od Podgorice do Danilovgrada, a koje im po „zaslugama“ pripada i koje im niko neće moći uskratiti".

"Zamislite političkog "junaka" koji podmeće, laže, napada, a ne smije staviti potpis ispod onoga što je napisao. 
Gdje vi članovi, pomagači, svjedoci, prijatelji, odbornici i kumovi organizovane kriminalne grupe uzeste za pravo da nekom inputirate veze sa kriminalom? Pa vi ste priznali da ste kriminalci i članovi organizovane kriminalne grupe. Vi ste priznali da ste pokrali Budvu, kako je nikada nijesu poharali ni najveći okupatori. Vi ste priznali da ste lopovi. Tačno je da smo vas u dobroj mjeri spriječili da u mračnim hotelskim sobama i drugim tajnovitim mjestima po Budvi kupujete, ucjenjujete, pritiskate i kradete glasove. I koga to nađosmo da u ime DPS-a obavlja najnečasnije radnje svojstvene samo toj organizovanoj kriminalnoj grupi? Naravno, svjedoka saradnika, bivšeg gradonačelnika, onog koji je prvo priznao da je kriminalac, pa onda uperio prstom u sve vas da ste kriminalci ili pomagači kriminalaca. To ste vi. To je vaša politika i ponuda građanima. Opšte je poznato u Crnoj Gori da je kadrovska ponuda Demokrata, kao i svaki glas koji smo osvojili, nešto najčistije i najslobodnije što Crna Gora pamti od uvođenja višestranačja. Znamo da vas je to zaboljelo, jer su naša kampanja, kadrovska i programska ponuda, kao i izvanredan rezultat Demokrata, opredijelili da i pored svih krađa i zloupotreba izgubite", navodi se u ssopštenju Krapovića.

Demokrate, kako se navodi, u svom rukovodstvu nijesu imale i nikad neće imati ni one koji su, takoreći, „zaradili“ prekršajni nalog zbog pogrešnog parkiranja.

"Ako u širem okruženju postoji bilo ko takav, i ovim putem tražimo njegovo ime i makar osnov sumnje, pa ćemo mi podnijeti krivičnu prijavu, kao što smo podnosili i protiv OKG. A vi ga odmah uhapsite ako smijete, jer ako ga ima sigurno ste ga vi poslali da odradi posao za vas. Vi ste priznali da ste kriminalci, a i dalje ste članovi i funkcioneri DPS-a. Da nijeste slučajno koga isključili? Naravno da nijeste, nego su vam upravo oni koji su priznali da su kriminalci vodili kampanju. Zato smo uvijek bili i uvijek ćemo biti na različitim polovima. Zato građani kažu da su Demokrate budućnost, a vi prošlost i Crne Gore i Budve", navodi Krapović.

"Samo što, za razliku od izmišljotina i podmetačina od strane OKG DPS u Budvi, izbljunutih u napadu frustracije zbog izvjesnog kraja pljačkanja građana Budve, mi ne pišemo kontradiktorna saopštenja o „kriminalnim miljeima“, već podnosimo krivične prijave koje su pravno perfektne, potkrijepljene dokazima i daju rezultate. Ako ne vjerujete, gospodo iz OKG DPS, pitajte svog šefa, a mogli biste priupitati i nekadašnjeg podgoričkog „šerifa“, koji je slijedom naše dokumentacije proveo šest sati na saslušanju u Specijalnom tužilaštvu", dodaje se.

Demokratama je žao što ne mogu poručiti „Ajd' polako“, jer ste "vi već prošlost Budve, a u uskoro ćete biti i cijele Crne Gore".

"Na kraju, poštovani građani Budve, zamislite samo koliko je čista ideja koju ste većinski podržali dajući glas Demokratama na nedavno održanim izborima, kad šefovima i članovima OKG smetaju naši performansi i crvene kravate i kako smo u metu pogodili sa našim spotovima kad im ni oni nisu po volji. Naravno da sve što dolazi iz Demokrata i ne može biti po volji OKG u Budvi, jer smo mi i oni dva koordinantna sistema, kao budućnost i prošlost, svjetlost i tama, poštenje i lopovluk, mladost i zakržljala ustajalost", zaključuje Krapović.

Bonus video: