DPS Budva: Krapović se uličarski ponaša, sam se pokazao u pravom svjetlu

"Sigurno da je i za Aleksu Bečića i za Krapovića frustrirajuće što i pored sve "logistike" koju su imali tokom kampanje nijesu uspjeli ni da se primaknu DPS-u, već isključivo da otmu dio glasova svojoj bivšoj partiji SNP-u, od koje su "pozajmili" i kampanju punu već viđenih performansa, crvenih kravata, spotova sa lošim humorom i demagogije"
80 pregleda 19 komentar(a)
OO DPS Budva, Foto: Vuk Lajović
OO DPS Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 27.10.2016. 18:05h

Nijesu ni Dragan Krapović ni Demokrate odbranili dostojanstvo Budve, nego ga srozali na najniže grane do sad, agesijom, nasiljem i mijenjanjem izborne volje Budvana uz pomoć sitnih kriminalaca i siledžija koje su okupili oko sebe, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Budva.

Oni su reagovali na današnju izjavu Dragana Krapovića, predsjednika Opštinskog odbora Demokratske Crne Gore Budva u kojoj je on istakao da je DPS u Budvi potučen, te da kriminalna grupa neće više vladati.

"U pravom svjetlu se pokazao i sam Krapović, koji se vidi i čuje na snimku upada u hotel "Belvi". Kabadahijsko ponašanje, vrijeđanje i fizički nasrtaji na ljude koji su bili u hotelu, Krapović nema čime da pravda. Svim zdravomislećim ljudima i u Budvi i u Crnoj Gori je jasno da se tako ne ponašaju ni hrabri ni dostojanstveni ljudi, već isključivo oni kojima leđa čuvaju pripadnici kriminalnog miljea. Taj snimak ostaće svjedočanstvo uličarskog ponašanja čovjeka koji se rukama i nogama bori da sjedne u fotelju predsjednika Opštine Budva. Bez obzira na svu demagošku priču kojom su mjesecima pokušavali da zamažu oči Budvanima, čitav grad zna koga su oko sebe okupile Demokrate. Zato ne treba da ih čudi što su izgubili izbore, jer zajedno sa kompletnom opozicijom i uz podršku kriminalnog miljea nijesu mogli da dosegnu rezultat DPS-a u samostalnom nastupu", istakli su iz DPS Budva.

IZ DPS Budva su dodali da će o konačnom rezultatu izbora u Budvi i o, kako tvrde, prekrajanju volje građana preko Opštinske izborne komisije i Državne izborne komisije razgovarati poslije odluke Ustavnog suda.

"Sigurno da je i za Aleksu Bečića i za Krapovića frustrirajuće što i pored sve "logistike" koju su imali tokom kampanje nijesu uspjeli ni da se primaknu DPS-u, već isključivo da otmu dio glasova svojoj bivšoj partiji SNP-u, od koje su "pozajmili" i kampanju punu već viđenih performansa, crvenih kravata, spotova sa lošim humorom i demagogije. Zato i ne čude njihovi histerični napadi na DPS, kakvi ne priliče nekome ko pretenduje na ozbiljno bavljenje politikom. Dok Demokrate ne nauče osnovne postulate političkog sistema, jedino im je moguće odgovoriti njihovim sloganom – ajte polako", kazali su iz DPS Budva.

Bonus video: