Bečić: Cilj je razvlašćivanje DPS-a

Bečić je istakao da su Demokrate ponudile novu generaciju političara, koju čine stručni, obrazovani, hrabri i nekompromitovani ljudi, koji će uložiti sve svoje napore da se ostvari cilj, a to je razvlašćenje DPS-a. Upravo je to, po njegovim riječima, i bio razlog što su Demokrate animirale najveći broj apstinenata u Crnoj Gori
94 pregleda 6 komentar(a)
Aleksa Bečić
Aleksa Bečić
Ažurirano: 25.10.2016. 14:34h

Predsjednik Demokratske Crne Gore, gospodin Aleksa Bečić, primio je danas u posjetu ambasadora Njemačke u Crnoj Gori Hansa Gintera Materna. Njih dvojica su razgovarali o nedavno održanim parlamentarnim izborima i razmijenili mišljenja o postizbornoj situaciji na crnogorskoj političkoj sceni. Sastanku je prisustvovao i generalni sekretar Demokrata, Boris Bogdanović.

"Lider Demokrata je upoznao uvaženog gosta sa modernom kampanjom Demokratske Crne Gore, koja je bila rezultat domaće pameti, a ne produkt agencija iz inostranstva ili unutrašnjosti. Bečić je istakao da je glavni zadatak Demokrata ispunjenje tri ključna cilja - pomirenje građana Crne Gore, vraćanje povjerenja u politiku i političare i ekonomski, pravni i moralni oporavak Crne Gore", piše u saopštenju.

Bečić je istakao da su Demokrate ponudile novu generaciju političara, koju čine stručni, obrazovani, hrabri i nekompromitovani ljudi, koji će uložiti sve svoje napore da se ostvari cilj, a to je razvlašćenje DPS-a. Upravo je to, po njegovim riječima, i bio razlog što su Demokrate animirale najveći broj građana u Crnoj Gori.

Bečić je takođe upoznao ambasadora sa predizbornim aktivnostima Demokrata i naglasio da su Demokrate na vrijeme jasno saopštile građanima da nas očekuje još jedna krajnje neravnopravna izborna utakmica, jer sa dokazanim autokratom i antidemokratom Đukanovićem nijesu mogući fer i slobodni izbori.

Lider Demokrata se osvrnuo i na situaciju tokom izbornog dana i postavio pitanje zašto državni organi nijesu sačekali da se zatvore biračka mjesta, pa dali informaciju o pokušaju terorističkog napada, kako bi se izbjegao bilo kakav uticaj na slobodnu volju građana, kako u pogledu njihovog izlaska na izbore, tako i u pogledu njihovog izbornog opredjeljenja, posebno imajući u vidu činjenicu da ove izbore opredjeljuje oko 1 posto birača koji su glasali.

Predsjednik Demokrata je zaključio da opozicija ne traži najbolje rješenje za sebe, već za građane Crne Gore.

Bonus video: