"Radni moto Vlade da bude " lopovi su među nama- drž'te nas""

"Vjerujemo da je većima građana prepoznala tu farsu, trikomediju koja traje 27 godina po principu „ drž'te lopova, "evo neprijatelja“, "lopovi su među nama – drž'te nas“ - što bi mogao da bude i radni moto ove vlade", rekao je Šaponjić
133 pregleda 2 komentar(a)
DF protesti, Foto: Miloš Rudović
DF protesti, Foto: Miloš Rudović
Ažurirano: 24.10.2016. 15:41h

Demoktatski front u Bijelom Polju obilježio je danas godišnjicu protesta. Predsjednik Opštinskog odbora Nove srpske demokratije dr Rade Ranitović je kazao da su u danima izborne ćutnje na poslednjim parlamentarnim izborima privodili aktiviste i simpatizere na informativne razgovore, tražeči neprijatelje tamo gdje ih nema.

"Zamislite paradoksa, proglašavate svu opoziciju opozicijom i neprijateljem Crne Gore što govori o stepenu svijesti tih ljudi. Od 90-ih godina kada su ti isti ljudi satanizovali, deportovali i hapsili pripadnike samo jednog naroda, samo zbog toga što nisu članovi određenih partija, očito je da svoj stil rada nisu promijenili ni danas“, kazao je Ranitović.

Potpredsjednik stranke dr Miloš Šaponjić je kazao da je vladajuća struktura u svakom periodu nalazila po jednog neprijtelja prema svojim interesima.

"Vjerujemo da je većima građana prepoznala tu farsu, trikomediju koja traje 27 godina po principu „ drž'te lopova, "evo neprijatelja“, "lopovi su među nama – drž'te nas“ - što bi mogao da bude i radni moto ove vlade", rekao je Šaponjić.

Pored njih govorili su predsjednik Demokratske narodne partije Svetozar Perišić i predsjednik Pokreta za promjene Radomir Jokić.

Bonus video: