Ključ: Osuđivan za aferu Snimak, opet lovi glasače po Pljevljima

Hadžalić je jedan od deset aktivista DPS-a koji su osuđeni na zatvorske kazne od šest mjeseci uslovno, zbog zloupotrebe službene pomoći prilikom raspodjele jednokratnih novčanih pomoći uoči parlamentarnih izbora 2012 godine
0 komentar(a)
Muamer Hadžalić, Foto: Dps.me
Muamer Hadžalić, Foto: Dps.me
Ažurirano: 16.10.2016. 12:19h

Velika Koalicija Ključ podnijela je prijavu policiji protiv aktiviste DPS-a Muamera Hadžalića i još dvojice aktivista te partije, čija im imena nisu poznata, zbog sumnje da svojim djelovanjem utiču na izbornu volju građana.

U Koaliciji Ključ tvrde da su Hadžalić i drugi prijavljeni primjećeni ispred biračkih mjesta u Skupštini Opštine, Atlas banke i kafe bara Adonis kako presreću birače koji dolaze na glasanje i razgovaraju sa njima.

U Koaliciji tvrde da im je više građana prijavilo da im je nuđen novac da bi glasali sa DPS.

Hadžalić je jedan od deset aktivista DPS-a koji su osuđeni na zatvorske kazne od šest mjeseci uslovno, zbog zloupotrebe službene pomoći prilikom raspodjele jednokratnih novčanih pomoći uoči parlamentarnih izbora 2012 godine.

U opoziciji su ovoj postupak, poznatiji po aferi Snimak dovodili u vezi kupovinom ličnih karata.

Hadžaliću je ministar unutrašnjih poslova Goran Danilović 22.jula prekinuo radni osnos u MUP- jer je kako je obrazložio pravosnažnom presudom osuđen za krivično djelo koje ga čini nedostojnim za rad u državnom organu.

Haždalić je bio načelnik Područne jedinice Pljevlja, za teritoriju Opština Pljevlja i Žabljak Direktorata za vanredne situacije.

Bonus video: