Radunović: Funkcionere Nove saslušavaju dan pred izbore

"Ovom prilikom pozivam sve policajce, uniformisane ljude da ne brukaju sebe, uniformu i svoje porodice, jer poslije nedjelje dolazi ponedjeljak“, naveo je Radunović
8 komentar(a)
Slaven Radunović, Foto: Savo Prelević
Slaven Radunović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 14.10.2016. 14:12h

Velikom broju funkcionera Nove srpske demokratije sa opštinskog nivoa, među njima i predsjedniku i potpredsjedniku Opštinskog odbora Podgorice, uručeni su pozivi da se sjutra, dan pred izbore, saslušaju o okolnostima 24. oktobra prošle godine, kazao je funkcioner Nove i DF-a Slaven Radunović.

"To je još jedan vid pritiska i zastrašivanja ljudi. Ušli smo u terminalnu fazu pritisaka i pravog gubitničkog ludila koje je zahvatilo DPS i ljudi iz policije koji pokušavaju da na svaki način zloupotrebe institucijukojom rukovode“, ocijenio je Radunović.

On je poručio DPS-u da je tolika razlika između podrške opoziciji i DPS-u "da im ništa ne može pomoći".

"Ovom prilikom pozivam sve policajce, uniformisane ljude da ne brukaju sebe, uniformu i svoje porodice, jer poslije nedjelje dolazi ponedjeljak“, naveo je Radunović.

On je rekao da akcija otkupa ličnih karata, na sreću Crne Gore, ide mnogo slabije nego što su zamislili, "tako da gube polako živce".

Radunović je rekao da DF ne sprema nemire tokom izborne noći, da DPS, odnosno njeni najviši rukovodioci, vode specijalni rat protiv njih.

"A udarna pesnica je direktor Uprave policije, Slavko Stojanović. Imaju navodne sumnje da mi nešto spremamo što mi odbacujemo. Jedini koja ima razloga da sprema bilo kakve nemire je onaj koji gubi ove izbore, a to je DPS“, saopštio je Radunović.

Marko Milačić iz DF-a rekao je da se "njihova mreža nereguralnosti i otkupa ličnih karata raspada".

On je saopštio da su prije dva dana procesuirali slučaj otkupa ličnih karte. Milačić je objasnio da su predali krivičnu prijavu Specijalnom državnom tužilaštvu protiv NN lica zbog saznanja da su 12. oktobra, između 11 i 30 i 12 sati u lokalu Sicilija u ulici Ivana Vujoševića, direktno i otvoreno vršila kupovinu ličnih karata za izbore. On je rekao da zahtijevaju od tužilaštva da se hitno pozabavi tim slučajem.

Bonus video: